Βίντεο του Ισλαμικού Κράτους: Οι τζιχαντιστές εκπαιδεύονται με κλοτσιές και μακριά γαϊδούρα!

Ένα νέο βίντεο εκπαίδευσης των μαχητών τους έδωσαν στην δημοσιότητα οι τζιχαντιστές – Για πρώτη φορά, αντί να πηδούν μέσα από φλεγόμενα στεφάνια, επιδεικνύουν την αντοχή τους με κλοτσιές στα γεννητικά όργανα

Φοράνε στολές παραλλαγής σε μπλε και γκρι χρώμα, τα πρόσωπά τους είναι καλυμμένα με μαύρες κουκούλες, ο εκπαιδευτής τους κρατά στα χέρια του την σημαία του Ισλαμικού Κράτους και τους δίνει οδηγίες. Πρόκειται για εικόνες από το νέο βίντεο εκπαίδευσης των τζιχαντιστών που δόθηκε στην δημοσιότητα από τους ίδιους.

Στο βίντεο ο εκπαιδευτής κλοτσά τους μαχητές στα γεννητικά όργανα με πιθανό στόχο την απόδειξη της αντοχής τους στα «δύσκολα» και στον πόνο, ενώ οι μαχητές κάνουν διάφορες ασκήσεις, ανάμεσα στις οποίες και… μακριά γαϊδούρα! Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα το νέο βίντεο εκπαίδευσης των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους γυρίστηκε σε μια δασώδη περιοχή στα σύνορα του Αφγανιστάν με το Πακιστάν, μια περιοχή που οι τζιχαντιστές ελπίζουν να δημιουργήσουν έναν νέο πυρήνα οπαδών τους.

Σε παλαιότερα βίντεο εκπαίδευσης των τζιχαντιστών, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, οι μαχητές κρατούσαν Καλάσνικοφ ή περνούσαν μέσα από φλεγόμενα στεφάνια, ενώ σε άλλα βίντεο προπαγάνδας είχαμε δει τα σχολεία του Ισλαμικού Κράτους, στα οποία ανήλικα αγόρια εκπαιδεύονται από μικρή ηλικία στην ιδεολογία του Ισλάμ.

Νέο βίντεο εκπαίδευσης των τζιχαντιστών

Απάντηση