Τι χρειαζόμαστε:
- 1/2 άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
- 1/4 κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο καρότο τριμμένο στον τρίφτη
- 2-3 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένα
- 1-2 πιπεριές τουρσί ψιλοκομμένες
- αλάτι–λάδι–ξύδι
Πώς το κάνουμε:
- Αφού τα ψιλοκόψτε όλα σε μία λεκάνη τα μαραίνετε πολύ καλά με αλάτι (όχι να γίνει αλμυρή) και την αφήνετε να σταθεί για 1/2 ώρα.
- Στην συνέχεια πετάτε ό,τι νερό έχει βγεί και την βάζετε σε μπολ σαλάτας.
- Τέλος ρίχνετε το λάδι και το ξύδι.
Απάντηση