6 χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα πετύχεις εύκολα και γρήγορα

Λατρεύεις να έχεις τα μαλλιά σου ίσια, περιποιημένα και καλοχτενισμένα και δεν έχεις μετανιώσει ούτε λεπτό τα χρόνια που προσπαθούσες να τα μακρύνεις για να αφήσεις πίσω σου το ανέμελο καρέ που αποφάσισες να ζητήσεις από τον κομμωτή σου πριν αρκετό καιρό.

Βέβαια, υπάρχουν μέρες που τα μακριά μαλλιά σου σε παιδεύουν αρκετά κι έτσι κάθε φορά που ανακαλύπτεις ένα ανάλαφρο χτένισμα για πρωί και βράδυ, το δοκιμάζεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν έχεις αδυναμία στους ψηλούς ατημέλητους κότσους, στις πλεξούδες και στις αλογοουρές,μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε 6 μοντέρνα και εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που μπορείς να πετύχεις μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Μάζεψε τα μισά μαλλιά σου ψηλά και κάπως ανέμελα και στο τελείωμα φτιάξε μερικές μπούκλες με το σίδερο.

 

Δημιούργησε ένα μοντέρνο και ανάλαφρο χτένισμα, πιάνοντας ψηλά τα μαλλιά σου σε έναν ατημέλητο κότσο, που αποτελεί σίγουρα μία από τις hot τάσεις των τελευταίων χρόνων.

 

Πιάσε τα μαλλιά σου χαλαρά στη μια μεριά του κεφαλιού σου και στήριξέ τα με αρκετά τσιμπιδάκια. Εφάρμοσε αρκετή λακ για τέλειο κράτημα και άφησε τη φράντζα να πέφτει ανέμελα στο πλάι.

 

Χώρισε τα μάλλια σου σε τρία μέρη και αφού τυλίξεις το αριστερό και το δεξί, πιάσε μαζί και τα τρία και φτιάξε μία κομψή αλογοουρά.

 

Έχεις βαρεθεί να φτιάχνεις συνεχώς τον ίδιο κότσο; Δοκίμασε να τυλίξεις γύρω του ένα μαντήλι και αμέσως θα δείχνει τόσο διαφορετικό το χτένισμά σου.

 

Χώρισε τα μαλλιά σου σε τρία μέρη και στα δύο πλαϊνά δημιούργησε δύο κομψές πλεξούδες. Το μεσαίο τμήμα σήκωσέ το λίγο πιο ψηλά για να μοιάζει με μοντέρνα μοϊκάνα.

Απάντηση