Μαθητές του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας πήραν τις βούρτσες και έβαψαν το σχολείο!

Οι μαθήτριες της Β΄ τάξης της ειδικότητας της Αισθητικής με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Πιπερίδου Αργυρή και Σαϊδέ Βασιλικής (ειδικότητας ΠΕ 18.04 Αισθητικής), του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) & του ΕΠΑΛ  Αλεξάνδρειας έβαψαν εθελοντικά το εργαστήριο Αισθητικής Προσώπου στα πλαίσια της δράσης “Αγαπώ το σχολείο μου, βάφω το Εργαστήριό μου”.
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι:1. Χρωματισμός (βάψιμο) των εσωτερικών τοίχων {ανοικτό ροζ οι τοίχοι, ροζ-φούξια οι οριζόντιες & κάθετες κολώνες}.
2. Τοποθέτηση κουρτινών.
3. Χρωματισμός (βαφή) της μεταλλικής βιβλιοθήκης του εργαστηρίου {ροζ}.
4. Χρωματισμός (βαφή) του Μαυροπίνακα {ροζ – μαύρο} .
5. Χρωματισμός (βαφή) της έδρας των καθηγητριών, των θρανίων και της συρταριέρας του εργαστηρίου {ροζ}.
6. Αλλαγή της διακόσμησης του εργαστηρίου (τοποθέτηση νέων αφισών κλπ).Οι μαθήτριες που έλαβαν μέρος στη δράση είναι:
Αλαμπουρινού Ελένη, Αναστασοπούλου Σοφία, Αργυρίου Παναγιώτα, Βαβάμη Ευφροσύνη, Κηπουριώτη Αρετή, Μαντζουρίδου Ζαχαρούλα, Μέρδα Ευθυμία, Μητσινικολή Μαρία, Μπαλατσού Παρασκευή Μαρία, Μπούρα Βασιλεία, Παντελίδου Ελευθερία Φανουρία, Παντοπούλου Σοφία, Πέτροβα Γιάνα Νέντκοβα, Πετροπούλου Ελένη, Τερζίδου Ολυμπία Αφροδίτη, Τζαβάρα Μαριάνθη, Χρυσάφη Κυριακή Αντιγόνη.Στο βάψιμο του εργαστηρίου βοήθησαν οι μαθητές:
Μπαρτζώκας Σπύρος (Γ΄ Πληροφορικής) και οι  Νικολόπουλος Διονύσης, Παπαδόπουλος Ευθύμιος, Δαουκόπουλος Θόδωρος, Λαπατούρας Πέτρος (Γ΄ Οχημάτων)Τα χρώματα ήταν χορηγία του Δήμου Αλεξάνδρειας μετά από ενέργειες του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Τόκα και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. του Δήμου κ. Συρόπουλου, που επανειλημμένα επισκέφθηκαν το σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας και καθημερινά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα προβλήματα που προκύπτουν.
alexandriamou.gr

Απάντηση