Ανήλικος κατέστρεφε ελαστικά αυτοκινήτων

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τη νέα επιδρομή του με στόχο τα αυτοκίνητα των κατοίκων του Μεσολογγίου ο ανήλικος που είχε γίνει πραγματικός εφιάλτης

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τη νέα επιδρομή του με στόχο τα αυτοκίνητα των κατοίκων του Μεσολογγίου ο ανήλικος που είχε γίνει πραγματικός εφιάλτης τις τελευταίες ημέρες στην πόλη, καθώς προκαλούσε σημαντικές ζημιές σκίζοντας τα ελαστικά σταθμευμένων οχημάτων!

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, που τις τελευταίες 20 ημέρες είχαν δεχθεί τουλάχιστον εννέα καταγγελίες από ιδιοκτήτες οχημάτων για παρόμοιους βανδαλισμούς, περιπολούσαν διαρκώς προσπαθώντας να εντοπίσουν τον δράστη. Και τελικά, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το 15χρονο Ελληνόπουλο και να το τσακώσουν πριν συνεχίζει τις καταστροφές.

Ο ανήλικος δράστης ομολόγησε τις ζημιές στα λάστιχα χωρίς να είναι σε θέση να εξηγήσει για ποιο λόγο τις διέπραξε και στην κατοχή του βρέθηκε ο σουγιάς με τον οποίο τις είχε προκαλέσει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων φθορών η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Απάντηση