O Χάρι έφαγε… χορτάρι -Η επική τούμπα του πρίγκιπα της Μεγάλης Βρετανίας από το άλογο [εικόνες]

Ο πρίγκιπας βρέθηκε στο Κέιπ Τάουν με αφορμή τον έρανο που έκανε φιλανθρωπική οργάνωση με  θέμα την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που πάσχουν από ΑIDS στο Λεσότο.

Ο ίδιος συμμετείχε στον μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα πόλο στο γήπεδο  Val de Vie και μάλιστα εντυπωσίασε τους θεατές και τους συμπαίκτες τους όχι με τα γκολ του, αλλά με τις… πτώσεις του.

Λίγα λεπτά πριν σημειώσει γκολ η ομάδα, ο Χάρι έπεσε από το άλογο και προσγειώθηκε στους αγκώνες. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σηκώθηκε, χαμογέλασε, έκανε το σήμα της νίκης και συνέχισε το παιχνίδι του, όπως θα έκανε κάθε πρίγκιπας.

Ωστόσο, φαίνεται πως το άλογο δεν ήταν τόσο υπάκουο στον Χάρι και λίγα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα, τον ξαναέριξε κάτω. Εν τέλει, όλα κύλησαν ομαλά, ο Πρίγκιπας, παρά τα απρόοπτα, είναι σώος και αβλαβής και η φιλανθρωπική οργάνωση συγκέντρωσε περίπου 1εκ. Δολάρια.

Πηγή: O Χάρι έφαγε… χορτάρι -Η επική τούμπα του πρίγκιπα της Μεγάλης Βρετανίας από το άλογο [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/238138/o-hari-efage-hortari-i-epiki-toympa-toy-prigkipa-tis-megalis-vretanias-apo-alogo-eikones#ixzz3spRmK7EB

Απάντηση