Συστατικά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρές ροδέλες 1 εκ
- 3 στικ σέλερι καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε κομματάκια 5 εκ.
- 2,5 κούπες κόκκινο κρασί
- 8 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
- 3 μέτριες ντομάτες κομμένες στα τέσσερα
-
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε μια πλατιά κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα λαχανικά για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν καλά.
- Προσθέτουμε το κρέας και σοτάρουμε για άλλα 5 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουμε το κρασί και το θυμάρι, ανακατεύουμε και φέρνουμε σε βρασμό.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες καθώς και αλατοπίπερο.
- Μισοσκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε το κρέας για 2 ώρες ανακατεύοντας που και που μέχρι να μαλακώσει.
Απάντηση