Η μπάντα του πολεμικού ναυτικού στη Βέροια – Μεγάλη εκδήλωση από το ΚΕΜΑΕΔ

Συνέντευξη  Τύπου στο Χώρο του ΚΕΜΑΕΔ δόθηκε το πρωί της Παρασκευής για την πολύ σημαντική εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Μέριμνας στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια.
Στην πολύ σημαντική εκδήλωση θα εμφανιστεί και θα παρουσιάσει το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μουζάκη η πασίγνωστη μπάντα του πολεμικού ναυτικού.
Το ιδιαίτερα ξεχωριστό είναι ότι για πρώτη φορά η συγκεκριμένη μπάντα που αποτελείται από 38 μουσικούς και 3 τραγουδιστές εγνωσμένης αξίας θα εμφανιστεί εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Στη συνέντευξη τύπου μίλησε η Πρόεδρος του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου η οποία αναφέρθηκε στην ιδέα αλλά κυρίως στον τρόπο με τον οποίο έγινε δεκτή η σκέψη αυτή η οποία όπως είπε θα υλοποιηθεί χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση της αντιπεριφέρειας του Δήμου Βέροιας και των δομών του και στην συγκινητικά πρόθυμη συνεισφορά της τοπικής κοινωνίας επιχειρηματιών και μη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου στο Χώρο Τεχνών, ενώ στις 3,4 και 5 Δεκεμβρίου θα γίνει το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Κέντρου Μέριμνας.
Στο χώρο της εκδήλωσης την ίδια μέρα θα υπάρχει έκθεση αγιογραφίας του γνωστού καλλιτέχνη της Βέροιας Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη
verianet.gr

Απάντηση