Λεπτοκαρυά: Βρήκαν τον παρ’ ολίγο δολοφόνο ηλικιωμένου

Ο 72χρονος άντρας είχε δεχθεί από τον άγνωστο ληστή πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι και έκτοτε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο – Δράστης ένας 32χρονος Έλληνας

Μετά από επτά ολόκληρους μήνες εξιχνιάστηκε η υπόθεση του βαρύτατου τραυματισμού ενός ηλικιωμένου στη Λεπτοκαρυά Πιερίας και συνελήφθη ένας από τους δυο δράστες, οι οποίοι είχαν τρυπώσει στο αγρόκτημά του για να κλέψουν και τον μαχαίρωσαν όταν τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους!

Ο άτυχος 72χρονος παραμένει ακόμη για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου υποβλήθηκε σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του  στις 28 Απριλίου! Τότε, δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι, από έναν άγνωστο -τότε- κακοποιό που είχε εισβάλει στο χωράφι του. Ο ηλικιωμένος αγρότης κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του και να φτάσει αιμόφυρτος ως το σπίτι του γιου του που βρίσκεται κοντά στο αγρόκτημα.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Κατερίνης που συνεχίζονταν όλο αυτό το διάστημα, οδήγησαν στον φυσικό αυτουργό του μαχαιρώματος. Πρόκειται για έναν 32χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκδόθηκε από τον ανακριτή ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κατερίνη. Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν άγνωστο ακόμη συνεργό του, που τον περίμενε στο  αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.

Απάντηση