Εύβοια: Οι μαστροποί της υποσχέθηκαν γαμπρό για να την εκμεταλλευτούν!

Με αυτό το πρόσχημα, την γνώριζαν σε άγνωστους άνδρες για να περάσουν «ροζ» στιγμές μαζί της με το… αζημίωτο

Τον πόθο μιας 50χρονης ομοεθνούς τους να φορέσει… στεφάνι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν δυο Βούλγαροι, που της υποσχέθηκαν να της βρουν γαμπρό! Στην πραγματικότητα, όμως, την γνώριζαν σε άγνωστους άνδρες για να περάσουν «ροζ» στιγμές μαζί της με το… αζημίωτο!

Ο… αποτυχημένος μαστροπός ήταν ένας 50χρονος, που έπεισε την συνομήλικη ομοεθνή του ότι θα της γνώριζε έναν 41χρονο συμπατριώτη τους με σκοπό τον γάμο και την μετέφερε από τον Αλμυρό του Βόλου στην περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια. Ο υποψήφιος… γαμπρός δεν έδειξε ενδιαφέρον να φορέσει «βέρα στο δεξί» και, μαζί με τον 50χρονο άρχισαν να περιφέρουν την γυναίκα σε διάφορες περιοχές.

Έφεραν την 50χρονη διαδοχικά σε επαφή με τέσσερις άνδρες αγνώστων στοιχείων και της πρότειναν τους προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής! Όμως, η Βουλγάρα έγινε έξαλλη, ξέφυγε από τα χέρια τους και έσπευσε να τους καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίους συνέλαβαν τους επίδοξους μαστροπούς και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Μετά την άσκηση δίωξη σε βάρος τους για απόπειρα μαστροπείας, παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Απάντηση