Παντελής Παντελίδης: «Η μητέρα μου διαχειρίζεται τα οικονομικά μου»video

Ο έρωτας, η απόρριψη που έχει δεχτεί από γυναίκες και η απόκαλυψη για την διαχείριση των οικονομικών του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Τhe 2Night Show», ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον έρωτα, την απόρριψη που έχει δεχτεί από γυναίκες, ενώ αποκάλυψε ότι τα οικονομικά του, τα διαχειρίζεται η μητέρα του.

«Επειδή δεν είμαι οικονόμος, έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου! Αλλιώς δεν γλιτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, ”τσιμπάω” το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου!», είπε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Για τη σχέση του με τις γυναίκες, ο Παντελής Παντελίδης τόνισε: «Πάντα στη ζωή μου και στους ανθρώπους και στις γυναίκες, μου άρεσαν αυτοί που τους αρέσω κι εγώ! Δεν έχω πει ποτέ ότι θα αρχίσω να κυνηγάω μια γυναίκα για δυο μήνες μέχρι να πέσει. Αν δω στα μάτια της πως κι αυτή βλέπει κάτι σε μένα, με τιμά πολύ αυτό και είναι πολύ ερωτικό».

Δεν έχει δεχτεί απόρριψη; «Ο έρωτας με αναζωογονεί, αλλά εμείς οι άντρες- κυνηγοί, έχουμε ζήσει στο πετσί μας την απόρριψη. Έχω φάει απόρριψη ακόμα και αφότου έγινα γνωστός. Οι περισσότερες γυναίκες που θα γνωρίσω, το πρώτο πράγμα που μου λένε πως “δεν σε βλέπω σαν τον Παντελίδη”, οπότε ξεκινάμε από άλλη βάση», απάντησε ο τραγουδιστής.

Απάντηση