Με το βλέμμα στο Κράσνονταρ κόντρα στην Γκαμπάλα ο ΠΑΟΚ

Οι όποιες μαθηματικές (περισσότερο) ελπίδες του ΠΑΟΚ εξαρτώνται από τις διαθέσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Καμπάλα στη συνέχεια

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση πρόκριση δεν είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του. Εξαρτάται πρώτα από αυτά των ποδοσφαιριστών της γερμανικής ομάδας και κατά πόσο είναι διατεθειμένοι «να τα βάλουν στη φωτιά».

Το αποτέλεσμα του αγώνα Κράσνονταρ – Ντόρτμουντ, που θα ξεκινήσει στις 18:00, θα καθορίσει τις τύχες του ομίλου. Αν η γερμανική ομάδα κερδίσει, τότε αυτομάτως ΠΑΟΚ και Καμπάλα, που θα παίξουν τέσσερις ώρες αργότερα, θα έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Αυτή την στιγμή η Ντόρτμουντ έχει 10 βαθμούς, η Κρασνοντάρ ακολουθεί με 7 βαθμούς, τρίτος είναι ο ΠΑΟΚ με 2 βαθμούς και στην τελευταία θέση η Καμπάλα με 1 βαθμό. Ακόμη, όμως, και η ομάδα από το Μπακού έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης.

Σε περίπτωση ήττας της Κρασνοντάρ η Καμπάλα παίρνοντας το μάξιμουμ των βαθμών σήμερα στην Τούμπα και την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με τη ρωσική ομάδα μπορεί να περάσει αυτή ως δεύτερη!

Απάντηση