Μητσοτάκης: Καμία ένδειξη ότι υπήρξε σαμποτάζ στις εκλογές της Κυριακής

Δεν ενστερνίζεται την πιθανότητα μιας τέτοιας εκδοχής ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, εν αντιθέσει με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο – που έχει ήδη δηλώσει κώλυμα να προεδρεύει στην ΚΕΦΕ μετά το φιάσκο των εκλογών αναλαμβάνοντας «το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί»- και την Ντόρα Μπακογιάννη που πρώτη έκανε λόγο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο

 «Δεν έχω καμία ένδειξη ότι υπήρξε σαμποτάζ. Οι εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατό. Δεν είμαι σε θέση να πω πότε αλλά όταν γίνουν, θα γίνουν σωστά, με τρόπο αδιάβλητο», δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
 Μίλησε για «διοικητική ανικανότητα» ενώ ξεκαθάρισε ότι κατά την δική του εκτίμηση η αναβολή της εκλογικής διαδικασίας την Κυριακή δεν ήταν θέμα δόλου.

Αντίθετα λίγη ώρα νωρίτερα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είχε δηλώσει ότι δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι το φιάσκο των εκλογών, το οποίο αναγνώρισε, οφείλεται σε καθαρά τεχνικά ζητήματα και όχι σε σαμποτάζ.

Υπενθυμίζεται ότι το ενδεχόμενο του σαμποτάζ είχε θέσει από χθες η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας για πολιτικά συμφέροντα που επιθυμούν να διαλύσουν τη ΝΔ.

Πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το κόμμα θα ξεπεράσει όσα συνέβησαν.

 

Απάντηση