Γλύκος: Δεν μας ενόχλησε το… μπαλέτο

Για το σχόλιο του Ίγκορ Τούντορ περί… μπαλέτου, μετά την τελευταία γκέλα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Παναγιώτης Γλύκος, τονίζοντας πως οι παίκτες το διασκέδασαν, αλλά και πείσμωσαν για την συνέχεια.

Αναλυτικά:

Για το αν περνάει κρίση η ομάδα μετά το καλό ξεκίνημα: «Ξεκινήσαμε όντως καλά, αλλά δεν θεωρώ ότι περνάμε κρίση. Προσπαθούμε, είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις κι αύριο πιστεύω θα κάνουμε μια νέα αρχή».

Για τα κίνητρα που υπάρχουν: «Κίνητρο είναι πάντα η νίκη, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κι άλλα αποτελέσματα. Εάν νικήσουμε αύριο θα κερδίσουμε σε ψυχολογία και θα είναι αρχή για μια ανάλογη συνέχεια».

Για το αν ενοχλήθηκε από το σχόλιο του Τούντορ: «Εμάς σαν ομάδα δεν μας ενόχλησε και μάλιστα το διασκεδάσαμε. Πρέπει να δείξουμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και να δώσουμε τις απαντήσεις».

Για το αν ΠΑΟΚ και Καμπάλα είναι στο ίδιο επίπεδο: «Όλες οι ομάδες που αγωνίζονται σε τέτοιες διοργανώσεις είναι δυνατές αλλά μέσα στην έδρα μας έχουμε αποδείξει την δυναμική μας και πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr

– See more at: http://arouraios.gr/2015/11/glukos-den-mas-enochlhse-to-mpaleto/#sthash.c3Zugh7V.dpuf

Απάντηση