Επίθεση Μεϊμαράκη σε συνεργάτη του Σαμαρά στη Βουλή

«Άκουσες αυτό που σου λέω; Να προσέχεις!» εξερράγη ο κ. Μεϊμαράκης – Διαβάστε τους διαλόγους – Παραφράζεις αυτά που λέω και τα μεταφέρεις, κατηγόρησε τον συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού ο τέως πρόεδρος της ΝΔ

Το ανυπέρβλητο ρήγμα στις σχέσεις του απελθόντος προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τον προκάτοχό του Αντώνη Σαμαρά μαρτυρά το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον επί του Τύπου συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού το μεσημέρι της Τετάρτης στους διαδρόμους της Βουλής.

Ο καβγάς που λίγο έλειψε να λάβει ευρύτερη διάσταση ξεκίνησε όταν κατά την έξοδο από το γραφείο και ενώ συνομιλούσε με δημοσιογράφους ο κ. Μεϊμαράκης είδε να πλησιάζει ο συνεργάτης του Σαμαρά κ. Νίκος Τσιούτσιας. «Παιδιά, πάω να φύγω γιατί ήρθε ο Τσιούτσιας που ακούει αυτά που λέω και τα παραφράζει».

«Τι κάνω;», ρώτησε ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού. «Παραφράζεις και τα μεταφέρεις εκεί.», του απάντησε ο τέως πρόεδρος, δείχνοντας με το χέρι του προς το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά. Στην απορία του συνομιλητή του αν εννοεί εκείνον προσωπικά, ο κ. Μεϊμαράκης επέμεινε: «Ναι εσύ. Για σένα μου λένε.».

Καθώς μάλιστα απομακρυνόταν, ο κ. Μεϊμαράκης κοντοστάθηκε για να πει: «Εσείς ξέρατε τον Κλωνάρη, δεν τον ήξερα εγώ», αναφερόμενος στον ιδιοκτήτη της εταιρίας Infosolutions που είχε αναλάβει την διοργάνωση της εκλογικής διαδικασίας της περασμένης Κυριακής που οδηγήθηκε σε φιάσκο. «Ούτε κατ΄ όψιν», απάντησε ο συνομιλητής που απευθυνόμενος στον κ. Μεϊμαράκη συνέχισε: «Με αδικείς με αυτά που λες».

Και ενώ οι δύο τους βρέθηκαν πολύ κοντά, χωρίς οι αυτόπτες μάρτυρες να ακούσουν τι ακριβώς ειπώθηκε, εμφανώς οργισμένος ο τέως πρόεδρος της ΝΔ κινήθηκε, μάλλον απειλητικά προς τον συνομιλητή του, λέγοντας: «Άκουσες αυτό που σου λέω; Να προσέχεις!».

Το επεισόδιο έληξε κάπου εκεί καθώς ο κ. Τσιούτσιας κατευθύνθηκε στον γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και ο κ. Μεϊμαράκης προς το προαύλιο της Βουλής. Το συμπέρασμα, ωστόσο, των παρισταμένων ήταν ότι το ρήγμα στις σχέσεις του τέως προέδρου της ΝΔ με τον προκάτοχό του είναι βαθύ και, παρά την προσπάθεια που γίνεται να πέσουν οι τόνοι, δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Απάντηση