Είναι επισήμως καιρός για KNITWEAR: Πώς να φορέσεις σωστά τα πλεκτά αυτή τη σεζόν!

8 καταπληκτικοί συνδυασμοί για να φορέσεις το πλεκτό όπως οι fashionistas!

   Είσαι εθισμένη στα πλεκτά; Εμείς πάντως, αν πρέπει να διαλέξουμε ένα λόγο που αγαπάμε το χειμώνα -εκτός από τα Χριστούγεννα- αυτός είναι τα απαλά και αφράτα πλεκτά! Αν κι εσύ συμφωνείς μαζί μας, τότε θα ευχαριστηθείς όσο κι εμείς τα παρακάτω ξεχωριστά σχέδια πλεκτών που θα φορεθούν φέτος! Τα πλεκτά είναι τάση είναι σου χαρίζουν άνεση και αυτοπεποίθηση. Σε αυτό το post θα σου παρουσιάσουμε 8 μοναδικούς συνδυασμούς για να συνδυάσεις σωστά τα knitwear και να φτιάξεις μοντέρνα outfit!

Τα περισσότερα από τα σχέδια πλεκτών βγαίνουν σε ουδέτερες αποχρώσεις , όπως μαύρο , καφέ, λευκό, γκρι. Αλλά είναι πολύ εντυπωσιακές οι φωτεινές αποχρώσεις και τα prints. Tα πλεκτά προσθέτουν κομψότητα τόσο στο look της δουλειάς όσο και της βόλτας. Μπορείς να επιλέξεις είτε μίνι είτε midi μήκη που μπορούν να συνδυαστούν καλύτερα με καλσόν ή skinnies . Και όσον αφορά στο πουλόβερ-φόρεμα, θα πρέπει να το ταιριάξεις σωστά με τα υπόλοιπα ρούχα για να δείχνει στυλάτο.

1.Δες πόσο ωραία ταιριάζει το μπλε – λευκό ριγέ top με την αντίστοιχη midi pencil φούστα. Ολοκλήρωσε το outfit με το φωτεινό κόκκινο παλτό, τα ankle-length booties και την clutch τσάντα-φάκελο.

Knitwear-2.jpg

2.Μερικά κορίτσια θέλουν απλά να είναι χαλαρά. Βλέπουμε λεπτό πλεκτό μακρυμάνικο φόρεμα με high-sole μαύρα παπούτσια.

Knitwear-3.jpg

3.Ένα άλλο μάλλινο outerwear είναι εδώ. Βλέπουμε χαλαρή ζακέτα με φερμουάρ πάνω από ριγέ πουλόβερ μαζί με skinny μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μαύρο σουέτ ankle-booties.

Knitwear-4.jpg

4.Φρόντισε να είναι βαρύ και ζεστό. Δοκίμασε ένα κρεμ-γκρι χοντρό πλεκτό πουλόβερ σε συνδυασμό με μίνι μαύρη ματ δερμάτινη φούστα και ψηλές μαύρες δερμάτινες μπότες.

Knitwear-5.jpg

5.Για casual εμφανίσεις, φόρεσε ένα καμηλό καπέλο, απλό γκρι – μαύρο μπλουζάκι και παντελόνι φόρμας πλεκτό. Απλή και στυλάτη!

Knitwear-6.jpg

6.Παίξε με τα χρώματα . Μπορείς να δοκιμάσεις ένα μεγάλο πλεκτό κόκκινο μαντίλι , χρωματιστό πουλόβερ – φόρεμα, μαύρο καλσόν και κομψά τακούνι-στιλέτο μαύρα δερμάτινα μποτάκια. Άκρως θηλυκό!

Knitwear-7.jpg

7.Το γκρι καπέλο ταιριάζει άψογα με λεπτό τρυπητό λευκό cropped πουλόβερ και το καρό πουκάμισο που μπαίνει μέσα στο boot-cut σκούρο μπλε τζιν.

Knitwear-8.jpg

8.Το λευκό-μπλε-γκρι ζιβάγκο φαίνεται πρωτότυπο και πολύ ιδιαίτερο με τη μαύρη φούστα με τις αγκράφες και ταιριάζει απίστευτα με τις ψηλές σουέτ μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο.

Knitwear-9.jpg

Απάντηση