Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι… γονιός θα γίνεις!

Αν αρέσκεστε στο να διαβάζετε το ζώδιό σας καθημερινά, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω θέμα που αφορά τα ζώδια και τη μητρότητα – πατρότητα. Συγκεκριμένα, το τι είδους γονιός είστε ή θα γίνετε ανάλογα με το ζώδιό σας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Κριός

Αν και οι Κριοί γίνονται υπέροχοι γονείς, ενθαρρύνοντας τα παιδιά τους σε όλα, ωστόσο, ορισμένες φορές μπορεί να γίνουν ισχυρογνώμονες, αγνοώντας τις δυνατότητες του παιδιού τους.

Ταύρος

Οι γονείς Ταύροι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να δώσουν το καλύτερο στο παιδί τους, αλλά είναι εμμονικοί με την πειθαρχία σε βαθμό που προκαλεί την αντίδραση του παιδιού.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι γονείς είναι πάντα πρόθυμοι να λύνουν τις απορίες των παιδιών τους και τους ενθαρρύνουν να διαβάζουν βιβλία ή να βρίσκουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους στο Διαδίκτυο.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι γονείς είναι στοργικοί, αλλά αγχώδεις. Προσοχή λοιπόν στις παράλογες ανησυχίες.

Λέων

Οι Λέοντες γονείς επιθυμούν διακαώς τα παιδιά τους να είναι ευτυχισμένα και να έχουν όσα εκείνοι στερήθηκαν. Για αυτό πρέπει να προσέξουν να μην είναι υπερβολικά πιεστικοί για μια δραστηριότητα μόνο και μόνο επειδή οι ίδιοι δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα όταν ήταν μικροί.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα αποφασίσουν να κάνουν οικογένεια την κατάλληλη στιγμή και μόνο κατόπιν ώριμης σκέψης. Ως γονείς έχουν εμμονή με την τάξη και το πρόγραμμα. Δεν πρέπει να ξεχνούν όμως  τα παιδιά χρειάζονται περισσότερη τρυφερότητα και λιγότερη κριτική.

Ζυγός

Οι Ζυγοί γονείς έχουν την τάση να κακομαθαίνουν τα παιδιά τους για να εξασφαλίσουν τη δική τους ηρεμία, καθώς και να μην απαντούν ευθέως στις ερωτήσεις των παιδιών τους. Οι έμμεσες απαντήσεις τύπου «Γιατί έτσι» επιφέρουν εκνευρισμό στα παιδιά, που θα επιμένουν, μέχρι να πάρουν μια απάντηση.

Σκορπιός

Ο γονιός Σκορπιός ενθαρρύνει τα παιδιά του για σκληρή δουλειά αλλά και πολύ παιχνίδι. Ωστόσο, επειδή είναι εργασιομανής, υπάρχει η πιθανότητα να μην περνά όσο χρόνο θα έπρεπε με την οικογένειά του και το παιδί του.

Τοξότης

Οι Τοξότες γονείς παρακινούν δημιουργικά τα παιδιά τους από μικρή ηλικία και συμμετέχουν ενεργά στη φροντίδα και το μεγάλωμά του, ενθαρρύνοντας το να μιλήσει και να αντιδράσει σε κάθε είδους ερέθισμα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι γονείς ανυπομονούν να δώσουν στα παιδιά τους όσα στερήθηκαν οι ίδιοι. Όλα τα ζώδια έχουν αυτή τη τάση, αλλά ο Αιγόκερως την έχει σε μεγάλο βαθμό. Νιώθουν τρομερή υπερηφάνεια όταν πηγαίνουν το παιδί στο καλύτερο σχολείο της περιοχής.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι γονείς σιχαίνονται το συντηρητισμό και διακρίνονται για τις προοδευτικές αρχές τους και ίσως προτιμήσουν ένα σχολείο με τις ίδιες αρχές για το παιδί τους.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς γονείς τείνουν να κακομαθαίνουν τα παιδιά τους, ενδίδοντας σε κάθε επιθυμία τους. Επίσης, συνηθίζουν να αποκρύβουν την αλήθεια από εκείνα, προκειμένου να μην τα στενοχωρήσουν ή να μην τα προβληματίσουν.

Απάντηση