“Ρουκέτες” Αλαβάνου: “Τερατογένεση η κυβέρνηση Τσίπρα! Να φύγει με πίσα και πούπουλα”!

“Αυτή η κυβέρνηση πρέπει κατεπειγόντως να φύγει. Όχι όμως μόνο να φύγει. Να φύγει με πίσσα και πούπουλα”, είπε από το βήμα της Συνδιάσκεψης της ΛΑΕ ο Αλέκος Αλαβάνος που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την κυβέρνηση ως “την πιο μαύρη παρένθεση προδοσίας και όνειδους στην ιστορία της Αριστεράς”.

Ο κ. Αλαβάνος, μεταξύ άλλων είπε: “…Αυτή την εβδομάδα ο Μεϊμαράκης στην Βουλή εξαπέλυσε τις πιο βαριές κατηγορίες ενάντια στην Αριστερά : “μνημονιακή αριστερά”, “νεοφιλελεύθερη αριστερά”. Δεν έχει επιχειρήματα; Έχει παρόμοια επιχειρήματα με αυτά που έχουμε εμείς όταν κατηγορούμε τη δεξιά παράταξη ότι μέσα από τα σπλάχνα της βγήκαν χούντες και ακροδεξιά.

Κι ο πολίτης, τι βιώνει από τη περίφημη “αριστερή” κυβέρνηση: περικύκλωση, ασφυξία, μαρτύρια.
Τι πίνεις; Κρασί. Αύξηση του ΦΠΑ.
Πώς ξεδίνεις; Τσιγάρο. Αύξησε την τιμή.
Πού αισθάνεσαι ασφάλεια; Στο σπίτι μου. Πλήρωσε ΕΝΦΙΑ.
Πώς μετακινείσαι; Με το μετρό. Δώσε σύν 20 λεπτά.
Τι επιθυμείς για τα παιδιά σου; Υγεία, να μάθουν ξένες γλώσσες, να βρούν δουλειά. Θα έχεις και ΦΠΑ.
Με τι πληρώνεσαι; Με την σύνταξη. Θα είναι μικρότερη.

Μέσα από την αριστερά, πρέπει να το αποδεχθούμε, έχει γίνει τερατογένεση : Η κυβέρνηση Τσίπρα.
Δεν πρόκειται για αριστερή παρένθεση. Πρόκειται για την πιο μαύρη παρένθεση προδοσίας και όνειδους στην ιστορία της Αριστεράς.

Η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στον Πρωθυπουργό. Είναι ευθυνή όλων όσων ενεργοποιούνται σήμερα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα από όλα των βουλευτών του: καθηγητές Πανεπιστημίου με ηθικολογικά κηρύγματα, συνδικαλιστές με κραυγαλέες αντιμνημονιακές ομιλίες, δημοσιογράφοι με φλογερά γραφτά ενάντια σε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, ψηφίζουν σήμερα χωρίς ίχνος αιδούς μνημονιακές ρυθμίσεις χειρότερες από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει κατεπειγόντως να φύγει. Όχι όμως μόνο να φύγει. Να φύγει με πίσσα και πούπουλα, με την ηθική δηλαδή απαξίωση που έφυγαν Παπανδρέου και Σαμαράς…”.

Απάντηση