Διακοπή στην ΚΕΦΕ: Ζητούν έγγραφη δήλωση εμπισδήλωση εμπιστοσύνης από τους υποψηφίους -Πιθανές ημερομηνίες εκλογών 13 ή 20 Δεκεμβρίου

Η ΚΕΦΕ ζητάει από τους τέσσερις υποψήφιους προέδρους της ΝΔ έγγραφη δήλωση εμπιστοσύνης προκειμένου να συνεχιστούν οι διαδικασίες και να προχωρήσει η εκλογική διαδικασία.

Μάλιστα δύο από τα μέλη της ΚΕΦΕ, ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Κώστας Τσιμάρας και ο Κώστας Κόλλιας, διεμήνυσαν πως αν οι τέσσερις πλευρές δεν προχωρήσουν στην έγγραφη δήλωση εμπιστοσύνης, τότε αυτομάτως θα παραιτηθούν.

13 και 20 Δεκεμβρίου οι επικρατέστερες ημερομηνίες
Μπορεί τα μέλη της ΚΕΦΕ να μην είναι βέβαια αν θα συνεχίσουν το έργο τους, ωστόσο ήδη στη Συγγρού συζητούνται οι επικρατέστερες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των εκλογών. Αυτές είναι η 13 Δεκεμβρίου (θεωρείται η επικρατέστερη) και η 20η Δεκεμβρίου.

Τζιτζικώστας και Μητσοτάκης χαμηλώνουν τους τόνους για τον Παπαμιμίκο
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν οι πρώτοι από τους υποψηφίους αρχηγούς της ΝΔ που υποστήριξαν ότι θα δηλώσουν εμπιστοσύνη στην ΚΕΦΕ και έριξαν τους τόνους. Βέβαια και οι δύο πλευρές επέμειναν πως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί, αλλά εφόσον δεν έχει εκείνος την ευθιξία να το κάνει, εκείνοι δεν μπορούν παρά να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους ΚΕΦΕ προκειμένου να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου στο κόμμα

 

Απάντηση