Πώς τρεις αδελφές ποστάροντας απλά φωτογραφίες στο Instagram παρέλαβαν δώρα 75.000 ευρώ [εικόνες]

Επώνυμα ρούχα, καλλυντικά και παπούτσια διάσημων οίκων έχουν λάβει από άγνωστους θαυμαστές οι τρεις αδελφές από τη Βρετανία μόνο και μόνο επειδή ανεβάζουν ωραίες και σέξι φωτογραφίες στα social media.

Η 38χρονη Λούσι, η 26χρονη Σόφι και η 25χρονη Μπρουκ έχουν γεμίσει το κοινό τους λογαριασμό στο instagram με καυτές σέλφι και έχουν λάβει δώρα συνολικής αξίας 75.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για μια νέα μόδα που θέλει τους άνδρες να στέλνουν δώρα σε γυναίκες που ανεβάζουν όμορφες φωτογραφίες τους στο Instagram ακόμη και ας μη τις συναντήσουν ποτέ.
«Αγαπούν τις φωτογραφίες μας και μας λένε πόσο όμορφες είμαστε. Τους φτιάχνουμε τη μέρα με έναν αθώο τρόπο. Τα αγόρια μας δεν έχουν πρόβλημα με αυτό καθώς δεν υποσχόμαστε, ούτε κάνουμε κάτι σεξουαλικό με αυτούς τους άνδρες. Το μόνο πρόβλημα των αγοριών μας είναι τι θα μας πάρουν για δώρο τα Χριστούγεννα αφού έχουμε πλέον τόσα πράγματα» δηλώνουν.

«Όλα ξεκίνησαν αθώα όταν κάποιος μου έστειλε ένα μπουκάλι επώνυμο άρωμα» αναφέρει η Λούσι που έλαβε το πρώτο δώρο το 2010. Η ίδια όταν είδε ότι υπήρχε ζήτηση άνοιξε μια λίστα δώρων στο Amazon ώστε να επιλέγουν οι άνδρες ότι θέλει εκείνη στην τιμή που ήθελαν αυτοί.

 

Απάντηση