Γεννηματά για τη ΝΔ: Θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε

«Η διαπραγμάτευση της «δήθεν» Αριστεράς φέρνει τη μία ήττα μετά την άλλη. Όχι πια άλλη διαπραγμάτευση, μας πάει πίσω σε δικαιώματα, κατακτήσεις, ποιότητα ζωής», ανέφερε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Μιλώντας σε εκδήλωση της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, η κ. Γεννηματά αναφερόμενη στην πρόταση για διάλογο που διατύπωσε ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε: «Τώρα ο πρωθυπουργός με μια συνέντευξη ζητεί διάλογο. Εμείς το καλοκαίρι είπαμε ναι και επιτεύχθηκε η εθνική συνεννόηση. Μιλάει τώρα ο ίδιος άνθρωπος, που γύρισε τότε την πλάτη, πήγε σε εκλογές και έλεγε: στις 20 Σεπτέμβρη ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν».

 Αναφερόμενη στις εξελίξεις για την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ, η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και δεν έβγαλαν καμία ανακοίνωση, και συμπλήρωσε ότι είναι λυπηρό να παρουσιάζει τέτοια εικόνα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Εμείς θα μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει», ανέφερε χαριτολογώντας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comment here