Η Θεσσαλονίκη θα «πλημμυρίσει» από Άγιους Βασίληδες

Από Άγιους Βασίληδες θα «πλημμυρίσει» την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του ξεχωριστού αγώνα δρόμου με τίτλο «2ο Thessaloniki Santa Run». Σκοπός δεν είναι να μοιράσουν δώρα αλλά να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Οι εγγραφές, μέσα στην πρώτη εβδομάδα, έχουν ήδη ξεπεράσει τις 900 παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τους διοργανωτές ο τόπος αλλά και η ακριβής ώρα που θα γίνει η εκδήλωση.

 Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το «2ο Santa Run» θα μοιραστούν ισάριθμα σε τέσσερα φιλανθρωπικά ιδρύματα: Το «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης» που στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, το «Χαμόγελο του Παιδιού», το ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» και το κοινωνικό παντοπωλείο «ΜΑΖΙ» που στηρίζει οικογένειες με έλλειψη σε βασικές ανάγκες.

Η συμμετοχή για όσους ενδιαφέρονται να τρέξουν στο συγκεκριμένο αγώνα, ντυμένοι σαν Άγιοι Βασίληδες έχει οριστεί στα 7 ευρώ ανά άτομο, ωστόσο υπάρχουν ειδικές τιμές για όσους θέλουν να τρέξουν με τα παιδιά τους ή οικογενειακώς ή ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Απάντηση