Οργή Σαμαρά: Ανοησίες και ψέματα αυτά που λέει ο Μεϊμαράκης

«Τι εξυπηρετούν; Γιατί το κάνουν; Γιατί εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρά με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ ήδη από την εποχή που ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος;» αναφέρουν συνεργάτες του κ. Σαμαρά απαντώντας στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Το απόλυτο πολιτικό μπάχαλο προκλήθηκε στη ΝΔ μετά το φιάσκο των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

Επιχειρώντας να αντικρούσει την κριτική ότι φέρει ευθύνες για την ματαίωση της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας υποστήριξε ότι «ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε συνεργάτη δικό μου για την εταιρεία». Ο κ. Μεϊμαράκης προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπέρα κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά ότι επί πρωθυπουργίας του το Μέγαρο Μαξίμου είχε συνεργαστεί με την εταιρεία Infosolutions, θέλοντας να προβάλλει τον ισχυρισμό ότι η εταιρεία που δεν κατάφερε να φέρει σε πέρας την διαδικασία εκλογής προέδρου επιβλήθηκε… άνωθεν.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά μέσω διαρροών. Συνεργάτες του κ. Σαμαρά υποστηρίζουν πως αυτά που λέει ο κ. Μεϊμαράκης είναι κουτοπονηριές, ανοησίες και ψέματα. Και προσθέτουν οι «κύκλοι» του κ. Σαμαρά: «Γιατί το κάνουν; Γιατί εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρά με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ ήδη από την εποχή που ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος; Τι εξυπηρετεί η εμπλοκή και συνεργατών του κ. Σαμαρά οι οποίοι δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτή την εταιρεία;».

Διαβάστε τι αναφέρουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά απαντώντας στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη:

«Ο λαός της ΝΔ ένιωσε χθες πρωτοφανή προσβολή και απογοήτευση. Όσοι έχουν ευθύνες για ό,τι συνέβη οφείλουν να τις αναλάβουν και όχι να τις μεταθέτουν αλλού. Ο Αντώνης Σαμαράς καμία απολύτως εμπλοκή δεν έχει σε όλα αυτά. Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν με κουτοπονηριές, ανοησίες και ψέματα. Τι εξυπηρετούν; Γιατί το κάνουν; Γιατί εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρά με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ ήδη από την εποχή που ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος; Τι εξυπηρετεί η εμπλοκή και συνεργατών του κ. Σαμαρά οι οποίοι δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτή την εταιρεία; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα ψέματα; Όμως, αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα του κόμματος και η ομαλή ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών. Να μην ξεχνάει κανείς, ότι ο αντίπαλος είναι αλλού».

Απάντηση