ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η Πρωτοβουλία των Αγροτών σήκωσε ψηλά την σημαία του αγώνα και ξεκίνησε τις κινητοποιήσεις της εδώ και 35 ημέρες με εκδηλώσεις στους δρόμους, συλλαλητήρια  στις πλατείες, και μπλόκα σε κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα,  με αποκορύφωμα το Παναγροτικό συλλαλητήριο της 18/11 στην Αθήνα, το μεγαλύτερο ίσως όλων των εποχών,  απέναντι στα δυσβάσταχτα μέτρα που είχαν συμφωνήσει κυβέρνηση και δανειστές με έναν και μόνο στόχο. Να σταλεί ένα ηχηρό και δυναμικό μήνυμα και στους δύο πως τα μέτρα αυτά δεν θα περάσουν. Απ ότι φαίνεται το μήνυμα ελήφθη. Ηδη  «ανακρούουν πρύμναν» και αποσύρουν έστω και προσωρινά  όπως φαίνεται τα μέτρα για την φορολόγηση των Αγροτών. Μια πρώτη μικρή νίκη διαφαίνεται .

Συνεχίζουμε να κρατάμε την σημαία του αγώνα ψηλά.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε   και θα παλεύουμε μέχρι την τελική τους απόσυρση.      Συνεχίζουμε να παλεύουμε και τα άλλα ζητήματα που βάλαμε σαν προτεραιότητες με αιχμή  το Ασφαλιστικό  το ζήτημα της ταυτότητας του Αγρότη, και όλα τα επι μέρους θέματα.

Στο διάστημα που μεσολαβεί η «Πρωτοβουλία των Αγροτών» θα συνεχίσει τις επαφές της με τον αγροτικό κόσμο, την κοινωνία , και την κυβέρνηση ώστε να γίνουν πλήρως κατανοητά τα δίκαια των Αγροτών.

Επαγρυπνούμε και δεν εφησυχάζουμε μέχρι την τελική Νίκη.

Απάντηση