Τζιτζικώστας: Να παραιτηθούν Μεϊμαράκης-Παπαμιμικός

«Αδιανόητα πράγματα που προσβάλουν τον κόσμο της παράταξης» ανέφερε σε δήλωσή του – «Ηαλλαγή που θα ερχόταν με τη σημερινή εκλογική διαδικαδσία θα έρθει και θα είναι πιο ηχηρή την επόμενη εβδομάδα»

Για «αδιανόητα πράγματα που συνέβησαν και προσβάλουν τον κόσμο της παράταξης» έκανε λόγο σε δήλωσή του ο Απόστολος Τζιτζικώστας ζητώντας και αυτός την παραίτηση του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Έδωσα τεράστιο αγώνα για να ζητήσω από τους Νεοδημοκράτες να στηρίξουν την παράταξη την ώρα που ορισμένοι όχι μόνο δήλωναν ότι δεν πίστευαν σε αυτή τη διαδικασία αλλά έκαναν ότι μπορούσαν για να την απαξιώσουν. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας από το εκλογικό κέντρο στο οποίο θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα.

Εκτός από την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη και τον ορισμό νέου μεταβατικού προέδρου που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία σύμφωνα με το καταστασικό, ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε και την παραίτηση της ΚΕΦΕ και όλων των μελών της καθώς και συνάντηση στις 7 το απόγευμα των τεσσάρων υποψηφίων «για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματα».

«Να γνωρίζουν κάποιοι ότι η αλλαγή που θα ερχόταν με τη σημερινή εκλογική διαδικαδσία θα έρθει και θα είναι πιο ηχηρή την επόμενη εβδομάδα» κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας

Απάντηση