Καραβάτου: Πρόδωσε το (μεγάλο) μυστικό της Ηλιάκη;!

Μια ευχάριστη είδηση ήταν αυτή που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής “Στα καλά καθούμενα” σήμερα το πρωί: υπονόησε ότι η καλή της φίλη Μαρία Ηλιάκη παντρεύεται!

Απαντώντας σε ερώτημα συνεργάτιδός της για το αν η Ηλιάκη ετοιμάζει γάμο, η Καραβάτου έδειξε να το σκέφτεται λίγο, αλλά με μεγάλη ειλικρίνεια- και μαεστρία!- πρόδωσε το μυστικό: “Η Μαρία Ηλιάκη είναι πάρα πολύ καλά, κι άμα με ρωτάτε και μέχρι εκεί που μπορώ να πω, πραγματικά αυτή η φορά είναι μια φορά που δεν είναι σαν τις άλλες… Είναι πολύ χαρούμενη η Μαρία. Δεν είναι όμως κάτι που θα γίνει τώρα, τα Χριστούγεννα. Θα σας πω κάτι άλλο, συγγνώμη Μαρία… θα έχει καλό καιρό! Και θα βολεύει κι εμένα [σ.σ. προφανώς, η Καραβάτου κάνει αναφορά στην εγκυμοσύνη της και στο γεγονός ότι μέχρι τότε θα έχει γεννήσει]”.

Αφορμή, πάντως, για τις αποκαλύψεις αυτές στάθηκε μια ατάκα της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό”. “Εσύ έχεις γάμο τώρα!” είχε πει η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στη Ηλιάκη, όταν εκείνη σχολίασε ότι νιώθει έτοιμη να κάνει παιδί. Διπλή λοιπόν η αναφορά σε γάμο για την Ηλιάκη, μένει μόνο η επιβεβαίωση του χαρμόσυνου γεγονότος από την ίδια.

Απάντηση