«Βόμβα» Νικολόπουλου: Έρχονται και άλλες διαφοροποιήσεις

«Περιμένετε λίγο την επόμενη εβδομάδα θα το διαπιστώσετε κι εσείς. Εσείς τι λέτε τώρα; Ότι έτσι θα περάσει;» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής καθώς αναμένεται να έρθει στη Βουλή το ασφαλιστικό

Σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και άλλες διαφοροποιήσεις εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε δηλώσεις του λίγες ώρες μετά την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, μετά την οποία η κυβερνητική πλειοψηφία μέτρησε δύο απώλειες, του κ. Νικολόπουλου από τους ΑΝΕΛ και του Στάθη Παναγούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Από την κεντροαριστερά υπάρχουν και θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες, περιμένετε λίγο την επόμενη εβδομάδα θα το διαπιστώσετε κι εσείς. Εσείς τι λέτε τώρα; Ότι έτσι θα περάσει;» δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος μιλώντας στο ΒΗΜΑFM.

Μιλώντας για την απόφασή του να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο είπε ότι «δεν θα μπορούσα ανάμεσα στην προστασία των Ελλήνων και στην προστασία των ελληνικών καρεκλών και κυβερνήσεων να επιλέξω την προστασία των Ελλήνων και εγώ είμαι υπερήφανος γι’ αυτό».

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Πάνο Καμμένο είπε ότι «δεν θα κόψουμε την καλημέρα» και επέμεινε ότι «εγώ κατέβηκα συνεργαζόμενος με τον κ. Καμμένο. Μάλιστα, αν θα δείτε τα ψηφοδέλτια, είχανε πάνω και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα. Θέλω να σας πω λοιπόν ότι εμένα δεν μου έδωσε την έδρα ο κ. Καμμένος. Έτσι κι αλλιώς, την έδρα τη δίνουν οι πολίτες»

Απάντηση