ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΣΗ ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟ :ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αίσθηση προκάλεσε  ο χαρακτηρισμός ‘΄χαρτογιακάδες γι’αυτούς που βρίσκονται στο υπουργείο και παίρνουν αποφάσεις ”  που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Ισαακίδης Πρόδρομος.

Δεν μάσησε τα λόγια του και τα είπε έξω από τα δόντια ο πρόεδρος του Συλλόγου σήμερα το πρωί στη Ραδιοφωνική εκπομπή του AVENA 97,7

Δεν γίνεται με 4 ειδικούς και 3 ειδικευμένους να λειτουργεί το χειρουργικό τμήμα με τόσα περιστατικά για όλο το μήνα. Δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν

Τα νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας λόγου θέσης εξυπηρετούν και πολύ κόσμο εκτός Ημαθίας.Είναι τρομακτικά υποστελεχωμένα .

Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό. Κάναμε παραστάσεις απευθείας στον υπουργό Κουρουμπλή μας υποσχέθηκε και δεν έγινε τίποτε. η κατάσταση έγινε επικίνδυνη.

Αυτοί που παίρνουν αποφάσεις δεν έχουν σχέση με την υγεία.Εγώ τους αποκαλώ χαρτογιακάδες.

Για την προτροπή του Επιμελητηρίου Ημαθίας στα μέλη του να επισκέπτονται ιδιωτικές κλινικές στη Θεσσαλονίκη με φτηνά νοσήλια και εξετάσεις .Είπε.

Στην Ημαθία έχουμε πολλούς και ικανούς ιδιώτες γιατρούς σχεδόν όλων των ειδικοτήτων και αλίμονο αν και εμείς σαν σύλλογος προ τρέμαμε στα μέλη μας να πηγαίνουν σε άλλες αγορές,τότε πως θα φαινόταν σε αυτούς.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Απάντηση