13 προβλήματα που θα καταλάβουν μόνο όσες έχουν σγουρά μαλλιά

Η πορεία μου στον πλανήτη γη ξεκίνησε με ίσια, ολόισια, σαν καλοσιδερωμένο τραπεζομάντιλο μαλλιά. Η περίοδος χάριτος κράτησε μέχρι τα15 μου χρόνια. Μετά, θέλεις οι ορμόνες; θέλεις η υγρασία; θέλεις που ευθυγραμμίστηκαν ξανά οι πλανήτες; Τα μαλλιά μου έγιναν σγουρά. Όχι σγουρά με ομοιόμορφες μπούκλες. Σγουρά με δική τους άποψη και στάση ζωής. Συνήθως φριζαρισμένη.
1. Μπερδεύονται
Και δεν εννοούμε όταν φυσάει. Μπερδεύονται καθώς αναπνέεις. Και κάνουν κόμπους. Έχεις προσπαθήσει να λύσεις έναν κόμπο; Δεν έχει πλάκα. Ειδικά όταν αναγκάζεσαι να κόψεις την τούφα με το ψαλίδι.
 
2. Δεν χτενίζονται (καθόλου) εύκολα
Θέλει χρόνο, υπομονή, μεράκι ή απλώς να βάλεις ένα επεισόδιο να παίζει στο pc για να ξεχνιέσαι.
3. Ξέρεις αυτά τα teen movie ή rom com που η ηρωίδα στην αρχή είναι και καλά αδιάφορη εμφανισιακά, αλλά μετά της κάνουν ένα total make over και γίνεται και καλά θεά;
Εγώ μοιάζω μονίμως με το πριν.
4.Έχεις αποδεχτεί ότι η φυσούνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής σου
Δεν υπάρχει αυτό που κανονίζεις τελευταία στιγμή μία μίνι εκδρομή, πετάς 2 αλλαξιές σε ένα backpack και φεύγεις, όταν πρέπει να βρεις χώρο και για το πιστολάκι ΚΑΙ για τη φυσούνα.
5. Προιόντα για τα μαλλιά: άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου, το μπάνιο σου και το πορτοφόλι σου
Με τόσες μους, κρέμες, πηλούς, σέρουμ (γιατί είναι και ξηρά σαν να μην έφταναν όλα) θα μπορούσες να ανοίξεις το δικό σου κομμωτήριο.
6. Τι; Θέλεις να κόψεις αφέλειες;
Μία φορά το έκανα κι έμοιαζα με πατημένη παπαρούνα στο πεζοδρόμιο.
 
7. Η αίσθηση όταν τα ισιώνεις
Πόσο λεία; Πόσο απαλά; Πόσο καιρό θα κάνω να το ξανανιώσω αυτό; Υπάρχουν άνθρωποι που τα μαλλιά τους έχουν κάθε μέρα αυτή την αίσθηση. Ουάου (Πράγματα που σκέφτομαι όταν μου ισιώνουν τα μαλλιά).
8. Αυτό που ο φίλος σου περνάει αυθόρμητα το χέρι του ανάμεσα τους και φρακάρει
Από τα πιο ρομαντικά πράγματα που συμβαίνουν όταν χαλαρώνετε μαζί.

9. Γενικά, τα μαλλιά σου είναι σαν ένα τρίτο άτομο μέσα στην σχέση
Πηγαίνουν και κάθονται στο μαξιλάρι του όταν κοιμάται, μπαίνουν στη μέση όταν πάει να σε φιλήσει και γενικά χώνονται όπου μπορούν.

10. Κανένα hair trend
Παστέλ; Rainbow hair; Όλα αυτές οι τάσεις στα μαλλιά είναι πολύ ωραίες αλλά ξέρεις ότι μπορούν να τα εξαγριώσουν ακόμα περισσότερο.

Απάντηση