Δημοτική Κοινότητα Βέροιας: Μόνο που δεν πιαστήκανε μαλλί με μαλλί (βίντεο)

Μόνο που δεν πιαστήκανε μαλλί με μαλλί στη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας το βράδυ της Δευτέρας.

Η συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 8 το βράδυ, δεν διήρκεσε πολύ, όπως αναμενόταν, αλλά είχε ένταση και μπόλικο …σασπενς…

Η πρόεδρος της κοινότητας, Ελένη Γκόγκα και η πλειοψηφούσα σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Συρμούλα Τζήμα αντήλλαξαν “ατάκες” γεμάτες “δηλητήριο”, με την δεύτερη να αποχωρεί από τη διαδικασία.

Αφορμή και αιτία ένα θέμα που αφορούσε προηγούμενη απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας με διαδικασία άκρως εσπευσμένου, που τελικά δεν είχε την απόλυτη νομιμότητα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί προς ανάκληση και επαναψήφιση.

Η κ. Τζήμα κάλεσε την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας να παραιτηθεί μετά από αυτό που συνέβη και για τη γενικότερη λειτουργία της και έκανε αναφορά μέχρι και για δικαστική διερεύνηση.

Η κ. Γκόγκα απάντησε ότι το πρόβλημα της κ. Τζήμα είναι ότι δεν έγινε πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας και ότι πολιτικοποιεί ένα προσωπικό της ζήτημα, για να ακολουθήσουν “ατάκες” όπως “έχετε ξεφύγει”, “με διασκεδάζετε” και άλλα τέτοια, σε άψογο πληθυντικό πάντα.

Ο Γιώργος Λελκάκης επιχείρησε να λειτουργήσει “πυροσβεστικά”, αλλά το νερό που έριξε δεν ήταν επαρκές να σβήσει τη φωτιά.

Τελικά το επίμαχο θέμα “πέρασε” με 5 ψήφους υπέρ και μια “λευκή” ( της κ Τυφλίδου), με την κ. Τζήμα να παρίσταται στην αίθουσα, έχοντας δηλώσει ότι αποχωρεί από τη διαδικασία. Κάτι που προκάλεσε νέα μικροένταση του τύπου “αφού αποχωρήσατε γιατί είστε εδώ”…”Θα με διώξετε από δημόσιο χώρο”  κτλ κτλ κτλ…

3RYug9qbIKlFL74wVc2E5veTMBiDPNh6-hy7UDzMv3qGSc4AKH90rikdRgjI5Z61B dRlVr16QsbkCvTK2DN0q8LWtcxw4UhoY-P5lLvqh7D6kcRCfG3da1jVM8AQeNEw2p K7nGXykTqExb2gd1zNRL5Bp69Fo0CJcj-lGkLgJyTb5RYmoCQUjtSH2hZniNErwaM uY1P5ylDKn4wpRmHqN7UbegiETzfCMB8-41X6BFvsGHP3a8jkRcbVnhNIZreiDYCl (1) uY1P5ylDKn4wpRmHqN7UbegiETzfCMB8-41X6BFvsGHP3a8jkRcbVnhNIZreiDYCl

verianet.gr

 

Απάντηση