Ανατροπή στο Ε: Δες ποιος άλλος εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού!

Το Epsilon τόνωσε πολύ το ψυχαγωγικό του κομμάτι αυτή τη χρόνια με νέες εκπομπές και παρουσιαστές που πήρε στο δυναμικό του από άλλα κανάλια και τώρα ενισχύει το κομμάτι της ενημέρωσης με τον Νίκο Ευαγγελάτο! Ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Μένιος Φουρθιώτης, ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», τη μεταγραφή του Νίκου Ευαγγελάτου στο σταθμό, ένα μήνα μετά το συναινετικό διαζύγιο του με το Mega!

«Από σήμερα στην οικογένεια της τηλεόρασης του Epsilon ανήκει και επίσημα ο εξαιρετικός δημοσιογράφος της ενημέρωσης, ο οποίος έχει κάνει ανατροπές σε όποια ζώνη κι αν βρέθηκε, όποιο πόστο και αν υπηρέτησε σχετικά με την ενημέρωση. Από σήμερα στην οικογένεια του Epsilon και επίσημα ο κύριος Νίκος Ευαγγελάτος. Ο κύριος Ευαγγελάτος σε μία συνεργασία με το Epsilon, το NewsIT.gr και τον όμιλο των Παραπολιτικών, με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο θα βρίσκονται καθημερινά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Δεκεμβρίου 18:45 – 21:00 και θα δίνουν τη μάχη για την ενημέρωση», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Η έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου θα σημάνει ασφαλώς αλλαγές στο ενημερωτικό τμήμα του σταθμού. Έτσι, μερικές εβδομάδες από την αντικατάσταση της Ελεονώρας Μελέτη από τον Κώστα Χαρδαβέλλα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, αντιλαμβανόμαστε ότι θα έχουμε και νέα ανατροπή, αφού ο Χαρδαβέλλας θα επιστρέψει στο «Όλοι οι καλοί χωράνε», παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Ευαγγελάτο.

 

Απάντηση