Παπούτσια που Ονειρευόμαστε

Παπούτσια εμβληματικά, πομπώδη, sexy, με αισθητική ηδονιστική και design προσεγμένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια. Παπούτσια που χαζεύουμε στα sites, στις ταινίες, στα περιοδικά, στο κόκκινο χαλί και που δύσκολα μπορεί ο καθένας να αντέξει οικονομικά και τα οποία παρόλα αυτά βλέποντας τα μας κάνουν να τα ονειρευόμαστε. Τα όνειρα δεν κοστίζουν και ίσα, ίσα που αποτελούν κινητήριο δύναμη της ζωής μας.

Τα louboutin με την κόκκινη σόλα

Παπούτσια που Ονειρευόμαστε

Τα πολυπόθητα από όλες Christian Louboutin παπούτσια με το λεπτεπίλεπτο τακούνι και την κόκκινη σόλα, αποτελούν ένα αξεσουάρ έπαθλο για κάθε γυναίκα. Από τα πλέον δημοφιλή σε όλο τον πλανήτη, ένα σύμβολο status, μια basic αγορά και ένα must-have κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας. Η κόκκινη λακαριστή σόλα τους αποτελεί σήμα κατατεθέν του brand name και ένδειξη πολυτέλειας.

Τα μπλε σατέν Manolo Blahnik 

Παπούτσια που Ονειρευόμαστε

Είναι τα παπούτσια που φορούσε η SJP φορούσε ως Carrie Bradshaw στο Sex and the City στο γάμο της με τον Mr. Big. Τα ίδια παπούτσια που φόρεσε και η Olivia Palermo στο δικό της γάμο. Από τα πιο περιζήτητα για όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Είναι τόσο δημοφιλή που δεν χρειάζεται καν να γνωρίζετε το ακριβές τους όνομα ( Hangisi ). Αρκεί να πληκτρολογήσετε στο Google «Manolo Blahnik μπλε παπούτσια» και θα τα δείτε μπροστά σας.

Αξίζει έστω ένα από αυτά να μπει στη ντουλάπα σας, αν υπάρχει η δυνατότητα.

Απάντηση