Στη Βέροια ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ- ‘Καλά που μας ειδοποίησαν απ’ τα κεντρικά’, λέει η Θούλη Σιδηροπούλου

Στη Βέροια βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης.

Ο γραμματέας του Κινήματος με το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΚΕ, κ. Ζορμπαλά, ήταν οι κεντρικοί εισηγητές σε σύσκεψη στελεχών που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Αιγές” στη Βέροια.

Η ενημέρωση για τη διαδικασία αφορούσε τα μέλη του κόμματος καθώς δεν υπήρξε πρόσκληση ή άλλη μορφής ενημέρωση προς τα τοπικά ΜΜΕ.

Πάντως αργότερα έγινε γνωστό ότι η διαδικασία δεν ήταν “κλειστή’ και μπορούσαν να την παρακολουθήσουν δημοσιογράφοι.

Όμως για τον τρόπο που κλήθηκαν τα μέλη του κόμματος, δεν έλειψαν οι “καταγγελίες” για προηγούμενες διαδικασίες.

Στο προσωπικό της προφίλ η κ. Θούλη Σιδηροπούλου, σε δύο διαδοχικές αναρτήσεις κάνει λόγο για αποκλεισμούς.

Στην μία ανάρτηση αναφέρει:

Ευτυχώς που το ΠΑΣΟΚ αυτή την φορά από τα κεντρικά της Χαριλάου Τρικούπη ενημέρωσε με sms και email τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και έτσι δεν αποκλειστήκαμε και αυτήν την φορά από τις κομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας… κάτι που κατ΄εξακουλούθησην πράττουν οι διορισμένοι, πριν το τελευταίο Συνέδριο, στο τοπικό κομματικό όργανο παραβιάζοντας κατάφωρα το δημοκρατικό δικαίωμα μας, που απορρέει από την ιδιότητα του μέλους του ΠΑΣΟΚ. Δεν ειδοποιήθηκαμε μέχρι και χτες σε καμμιά τοπική κομματική διαδικασία μετά την εκλογή της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά ενώ τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που τυγχάνουν της εγκρίσεως των διορισμένων… ειδοποιούνται για να συμμετέχουν… Βαρβαρότητα και όχι μόνον!

Στη δεύτερη ανάρτηση λέει:

Με τον εκλεγμένο Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ σ. Στέφανο Ξεκαλάκη και τα εκλεγμένα μέλη της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ σ.σ. Ζορπαλά και Μακρίδου στην Βέροια, σε συνεδρίαση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στο ξενοδοχείο “Αιγές Μέλαθρον”

ΥΓ. Διότι είναι πασιδήλως γνωστόν και διακοινωμένο πολλάκις ότι έχω αλλεργία στα διορισμένα όργανα και στις μεθοδεύσεις τους καθώς και στις διορισμένες δήθεν κομματικές ελίτ … αρεστών σε πρώην Ημαθιάρχες, πρώην Δημάρχους και γενικά σε κουμπάρους πρώην και νυν και σε κάθε μεθόδευσή τους, που καμιά σχέση δεν έχουν με το δημοκρατικό λαϊκό κίνημα.
verianet.gr

Απάντηση