9 γυναικείες συμπεριφορές που «σκλαβώνουν» κάθε άντρα!

Η αλήθεια είναι, πως μια γυναίκα δεν πρέπει να κάνει και πολλά πράγματα για να εντυπωσιάσει έναν άντρα. Για την ακρίβεια, συνήθως δεν πρέπει να κάνει τίποτα.

Υπάρχουν όμως, μερικές μικρές λεπτομέρειες – όπλα, που αν η κοπέλα θελήσει να τα χρησιμοποιήσει θα σε βγάλει νοκ άουτ από τον πρώτο κιόλας γύρο. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στη δική μου περίπτωση, δε μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για τον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό. Νομίζω όμως ότι δεν πέφτω και τόσο έξω…

Όταν προσπαθείς να δεις αγώνα μαζί μου
Ξέρω ότι μισείς το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι και το μπάσκετ δε σε τρελαίνει (εκτός από μερικούς ωραίους παίχτες), λατρεύω όμως όταν προσπαθείς να καθίσεις μαζί μου και να παρακολουθήσεις αθλητικά γεγονότα, εκφράζοντας άποψη και όντας πιο παθιασμένη κι από εμένα τον ίδιο. Είναι ένα μικρό δείγμα του ότι επιχειρείς να ασχοληθείς με πράγματα που αρέσουν και γεμίζουν εμένα.

Όταν ακούς hip hop και το παίζεις αντράκι
Είμαστε στ’ αυτοκίνητο, και το ράδιο παίζει κάτι σε hip hop/rap/rnb. Κουνάς το κεφάλι σου μπρος πίσω, ανοίγεις το παράθυρο και βγάζεις το χέρι απ’ έξω και τραγουδάς με βαριά φωνή σα να μη σηκώνεις πολλά πολλά. Yeah!

Όταν δεν είσαι βαμμένη
Είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Με τα προτερήματα και τα ελαττώματά σου. Κι όχι με τους επιστήμονες της Loreal ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας καλλυντικών. Πότε θα το καταλάβεις αυτό; Εσύ κι όλες οι γυναίκες του κόσμου…

Όταν φοράς τα ρούχα μου
Α, εδώ έχω πολλούς συνδυασμούς στο μυαλό μου. Το πουκάμισο μου μετά από τις νυχτερινές μας περιπέτειες στο κρεβάτι, τα αθλητικά σορτσάκια μου, τις φαρδιές μπλούζες ή τη φανέλα του …Σπανούλη. Όλα έχουν τη δική τους, ιδιαίτερη σημασία.

Όταν προσφέρεσαι να μου μαγειρέψεις κάτι
Ναι, το έχω ανάγκη. Όχι για να σε δω με ποδιά πίσω από την κουζίνα κι άλλα τέτοια μισογυνίστικα, αλλά πολύ απλά επειδή μου θυμίζεις τη …μαμά μου. Και η μαμά μου, μέχρι τώρα, ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγαπούσε τόσο κι ενδιαφερόταν πραγματικά για μένα. Θέλω να είσαι εσύ ο δεύτερος!

Όταν φοράς αθλητικά καπέλα
Το αθλητικό καπέλο είναι ένας συνδυασμός του να το παίζεις αντράκι ακούγοντας hip hop και να φοράς τα ρούχα μου. Τουλάχιστον, έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, οπότε τα πράγματα είναι απλά: Φόρα αθλητικά καπέλα τώρα στην παραλία. Τα κέρδη είναι πολλά αφού το κεφάλι σου δε θα ανάψει …σε αντίθεση με εμένα!

Όταν ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα με …ανάψει
Αν δεν ήξερες, δε θα καθόμουν να γράψω τέτοιο άρθρο τώρα. Κακά τα ψέματα, μία γυναίκα πρέπει να είναι καυτή και να ξέρει πως θα «ξυπνήσει» τον άντρα που έχει δίπλα της. Διαφορετικά, τα προβλήματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται αργά ή γρήγορα…

Όταν κάνεις μπάνιο και βγαίνεις με βρεγμένα μαλλιά και το μπουρνούζι
Προφανώς είναι στα πλαίσια του ξέρεις πως να με ανάψεις. Αλλά είναι τόσο ιδιαίτερη και σέξι η συγκεκριμένη εμφάνισή σου που δε θα μπορούσε να μην αποτελεί μία κατηγορία μόνη της. Συνέχισέ το, με στέλνει …αλλού!

Όταν λες το όνομά μου
Όσα μωρό μου και να πεις, όσα αγάπη μου και να φωνάξεις, όσο «βρώμικες» λέξεις και να ξεφωνίσεις στο κρεβάτι, μία είναι αυτή που δε θα αντισταθώ ποτέ. Το όνομά μου. Αν το πεις με το σωστό τρόπο, με τη σωστή χροιά και στη σωστή στιγμή τότε έγινα δικός σου.

Ελπίζω να μην το εκμεταλλευτείς πολύ αυτό το τελευταίο…

Πηγή: neopolis.gr

Απάντηση