Μεγάλη συγκέντρωση αγροτών στον Ισθμό της Κορίνθου

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη συγκέντρωση αγροτών της ΠΑΣΥ, από όλη την Πελοπόννησο στον Ισθμό της Κορίνθου και έχουν ανοίξει τα διόδια στο Καλαμάκι.

Αρχικά περισσότερα από τριακόσια άτομα με λεωφορεία και αγροτικά αυτοκίνητα έφτασαν λίγο μετά της 12.00 το μεσημέρι στον Ισθμό, δίπλα στη γέφυρα της παλαιάς εθνικής οδού και διαδηλώνουν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική λιτότητας και στην αύξηση της φορολογίας στους αγρότες.

 Οι αγροτοκτηνοτρόφοι στην συνέχεια κινήθηκαν από την παλαιά στην νέα εθνική οδό και κατευθύνθηκαν στα διόδια του Ισθμού στο Καλαμάκι, όπου άνοιξαν τις μπάρες σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας των διοδίων και περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα, ενώ σε λίγο θα ξεκινήσουν ομιλίες.

Το μέλος της πανελλαδικής γραμματείας της ΠΑΣΥ και της πανελλαδικής των μπλόκων, Δημήτρης Κολοβός, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι η σημερινή μαζική συμμετοχή είναι σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική και τόνισε πως «οι μικρομεσαίοι αγρότες της Πελοποννήσου, αντιστέκονται στην κοινή αγροτική πολιτική και στη φοροληστεία που κάνει η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Απάντηση