Τι χρειαζόμαστε:
Για τα μήλα:
- 200 γρμ.ζάχαρη
- 1/3 κούπας νερό
- 60 γρμ βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 κιλό μήλα (περίπου 6 μήλα κατα προτίμηση πράσινα)
Για την ζύμη:
- 200 γρμ αλεύρι
- 100 γρμ βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1/3 κρασοπότηρο νερό
- 1/3 κρασοπότηρο ζάχαρη
- 1 αυγό
Πώς το κάνουμε:
Διαβάστε περισότερο: Ανάποδη τάρτα μήλου (tarte tatin) http://www.sintagespareas.gr/sintages/anapodi-tarta-milou-tarte-tatin.html#ixzz3rTQJxE6v
Απάντηση