Οι «Άγγελοι» της «Victoria’s Secret» ποζάρουν γυμνοί

Οι φωτογραφίες τους δημοσιεύτηκαν σήμερα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό

Καλλίγραμμες κοπέλες, με δαντελένια εσώρουχα, φτερά, μακιγιάζ, μουσική πυροτεχνήματα. Το σόου της Victoria’s Secret και φέτος ήταν το κάτι άλλο αφού κάθε μία από τις εμφανίσεις ήταν ξεχωριστή και ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

 Μπορεί να χρειάστηκαν ατελείωτες πρόβες ώστε να βγει το αποτέλεσμα που σε όλους άρεσε, όμως μέσα στον πυρετό το «Abraham Studio»… τσάκωσε έξι από τις κοπέλες και τις φωτογράφησε για χάρη του «Models.com».

Μπορεί όλα να έγιναν λίγο πριν περπατήσουν στο catwalk του διάσημου οίκου εσωρούχων όμως οι φωτογραφίες τους δεν είναι καθόλου εμπνευσμένες από το σόου.

Ίσα – ίσα. Οι Sara Sampaio, Stella Maxwell, Barbara Fialho, Flavia Lucini, Gracie Carvalho and Kate Grigorieva, φωτογραφήθηκαν χωρίς εσώρουχα και ιδιαίτερο μακιγιάζ, γυμνές τονίζοντας την φυσική τους ομορφιά σε ένα concept που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό της Victoria’s Secret.

Τα πορτρέτα των έξι αγγέλων δημοσιεύτηκαν σήμερα και το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό αφού οι «Άγγελοι»… κολάζουν ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.


 

Απάντηση