Πρόθεση διοργάνωσης της 2ης γιορτής σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής από την Π.Ε Ημαθίας

H Π.Ε. Ημαθίας, μετά την ιδιαίτερη πετυχημένη εκδήλωση  «1ης Γιορτής Σοκολάτας» της περσινής χρονιάς, προτίθεται να την θεσμοθετήσει και να επιδιώξει και φέτος ,την διοργάνωσή της, σε τριήμερη βάση, με τον τίτλο «2η Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί φέτος στα μέσα Δεκεμβρίου στο χώρο του πάρκου της «Εληάς», σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας και πρόθεση του αντιπεριφεριάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη είναι η συλλογική συμμετοχή  φορέων, επαγγελματιών κα της Περιφερειακής Ενότητας  με αντίστοιχες δραστηριότητες ,υπό την μορφή επιδείξεων τέχνης, από τους ζαχαροπλάστες. Ακόμη να  πλαισιωθεί  με την παρουσία παιδικών χορωδιών και χορευτικών ομάδων από πολιτιστικούς συλλόγους και ομάδες της Ημαθίας.

«Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες, είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι όχι μόνο θα ευοδωθούν οι φετινές μας προετοιμασίες για την θεσμοθέτηση της «γιορτής σοκολάτας», αλλά  οι πολίτες της Ημαθίας και ειδικά τα μικρά παιδιά, θα απολαύσουν ένα μοναδικό τριήμερο δημιουργικής γλυκιάς χαράς. Είμαι σίγουρος ότι η βοήθεια που θα προσφέρουν στη διοργάνωση οι επιχειρήσεις του χώρου θα είναι το ίδιο σημαντική, όπως και πέρσι» δήλωσε ο κ.Καλαϊτζίδης.

Για τον ακριβή χρόνο τέλεση της εκδήλωσης θα υπάρξει σε εύθετο χρόνο σχετική ανακοίνωση της Π.Ε Ημαθίας. Στα πλαίσια της διοργάνωσης είναι ευπρόσδεκτη η συνεργασία με τις επιχειρήσεις του κλάδου της ζαχαροπλαστικής και των συναφών επαγγελμάτων, καθώς και εθελοντών, για την προετοιμασία, αλλά και τις εκδηλώσεις της «2ης γιορτής σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουνστο τηλέφωνο 2331350172, email: andreadou.m@imathia.pkm.gov.gr

Απάντηση