Αγγελική Ηλιάδη: Αποκαλύπτει πώς έχασε τόσο γρήγορα τα 17 κιλά της εγκυμοσύνης!

Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο περιοδικό «YOU» και αποκάλυψε πως έχασε τα 17 κιλά που πήρε, αλλά και πόσα κιλά είχε πάρει στην πρώτη της εγκυμοσύνη. Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για το σώμα της, για το πόσο sexy νιώθει, αλλά και για το αν υπάρχει στα πλάνα της ένας γάμος και η απόκτηση τρίτου παιδιού!

Πως έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης; Γενικότερα ασχολείσαι με την εξωτερική σου εμφάνιση;

Πήρα 17 κιλά και στην πρώτη και στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Τα πιο πολλά κιλά χάνονται με τη γέννα, τα υπόλοιπα, για να είμαι ειλικρινής, έφυγαν σχετικά γρήγορα, χωρίς, όμως, να αγχωθώ γι” αυτό το θέμα. Πάντως, τα πιο δικαιολογημένα κιλά σε μια γυναίκα είναι αυτά της εγκυμοσύνης. Άνθρωπο φτιάχνουμε μέσα στο σώμα μας, δεν θα αγχωθούμε για μερικά κιλά! Όταν γέννησα και μπορούσα να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τη βοήθεια του αδερφού μου που είναι γυμναστής αλλά και με σωστή διατροφή επανήλθα στα κιλά μου.

Νιώθεις sexy;

Νιώθω όμορφα και καλά με τον εαυτό μου. Τον φροντίζω όσο μπορώ γιατί δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, καθόλου θα έλεγα! Παρόλα αυτά αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ και πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το έξω αλλά με το μέσα… Με την ωριμότητα, την εμπειρία και με το πως βλέπουμε τη ζωή από κάποια στιγμή και μετά!

Σκέφτεσαι να προχωρήσεις και για τρίτο παιδί;

Για το μοναδικό πράγμα που τολμάω να πω ότι είμαι περήφανη –και το νιώθω– είναι για τα δύο αγόρια μου! Τα λατρεύω, είναι η ίδια μου η ζωή. Αν μπορούσα θα έκανα κάθε χρόνο και ένα! (γέλια) Η ζωή μας είναι πολύ δύσκολη, παλεύουμε καθημερινά κι αν είσαι και γονιός έχεις ένα μόνιμο άγχος να δίνεις το καλύτερο στα παιδιά σου. Με αξίωσε ο Θεός να αποκτήσω δύο! Είμαι ΟΚ. Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου έχω ανάγκη το τραγούδι. Αγαπώ τη δουλειά μου και μου έλειψε πολύ, είναι κομμάτι της ζωής μου… Θέλω να δημιουργήσω, να τραγουδήσω, να μοιραστώ με τον κόσμο και μέσα από αυτό να εκφραστώ και να βγάλω τον εαυτό μου. Θέλω να είμαι σε αυτό 100%.

Ο γιος σου, ο Μπαμπίνος, σε έχει δει στην πίστα, καταλαβαίνει ότι η μαμά του είναι επώνυμη;
Τώρα πια ναι, καταλαβαίνει, είναι 10 ετών. Βέβαια, ακόμα τον παραξενεύει το ότι πηγαίνουμε μια βόλτα και μας χαιρετούν άνθρωποι που δεν γνωρίζουμε! Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να καταλάβει ότι η μαμά του κάνει απλώς μια δουλειά όπως όλοι.

Το ενδεχόμενο ενός γάμου σού περνάει από το μυαλό;
Δεν έχω παντρευτεί ποτέ! Κάποια στιγμή το ονειρευόμουν, τώρα σε αυτήν τη φάση της ζωής μου δεν με απασχολεί. Έχω κάνει τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και είμαι καλά!

Απάντηση