Κράκερς με ζύμη κουρού, γραβιέρα και μαυροκούκι!

Τι χρειαζόμαστε:
1 πακέτο τετράγωνα φύλλα κουρού
100 γρ κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι
2 κ.σ. μαυροκούκι (μαύρο σουσάμι με ιδιαίτερη γεύση)
1 αυγό για το άλειμμα των φύλλων
Εναλλακτικά μπορούμε να τα φτιάξουμε με
100 γρ παρμεζάνα
1 κ.γ. κύμινο
ή
να αλείψουμε με ελαιόλαδο την επιφάνεια της ζύμης και να πασπαλίσουμε με χοντρό αλάτι

Πώς το κάνουμε:
Κόβουμε το κάθε φυλλαράκι διαγώνια σε 2 κομμάτια.
Αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με το τυρί και το μαυροκούκι ή με όποια άλλη απο τις παραλλαγές θέλουμε.
Ψήνουμε στους 180-200 μέχρι να ροδίσουν πάνω κάτω!
Είναι τέλεια με μπύρα και μπορείτε να τα συνοδεύσετε με οποιοδήποτε ντιπ της αρεσκείας σας!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τη συνταγή την βρήκα σε συσκευασία προϊόντων ζύμης και είπα να την δοκιμάσω. Το αποτέλεσμα ήταν να την ερωτευτώ τρελά τόσο εγω όσο και όλοι στην οικογένεια!

Διαβάστε περισότερο: Κράκερς με ζύμη κουρού, γραβιέρα και μαυροκούκι!
www.sintagespareas.gr

Απάντηση