Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Οι δηλώσεις Φίλη και το ψήφισμα καταδίκης από την Εύξεινο λέσχη Ποντίων, Τα ταξίδια του Δημάρχου σε Βρυξέλλες,Βερολίνο, το ενδεχόμενο κατάργησεις του ΑΤ Πλατέος,τα σκουπίδια και ο χώρος μεταφόρτωσης καθώς επίσης στις καθαρίστριες και οι απλήρωτοι συμβασιούχοι 2 μηνών ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στα προ ημερησίας διάταξη.
Για όλα αυτά ο Δήμαρχος και οι αρχηγοί των παρατάξεων είπαν.
Δήμαρχος.
Καταδίκασε τις δηλώσεις Φίλη.Ενημέρωσε το σώμα για τα αποτελέσματα των ταξιδιών του. Ο Δήμος θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να παραμείνει το ΑΤ Πλατέος. Για τις καθαρίστριες δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο πέραν από αυτό που προβλέπει ο νόμος και για τους απλήρωτους συμβασιούχους κατανοεί το πρόβλημα μα δεν είναι ευθύνη του Δήμου.
Φώτης Δημητριάδης.
Συμφώνησε για τις δηλώσεις Φίλη και ΑΤ Πλατέος,εξέφρασε όμως την αντίρρησή του για τους λάθους χειρισμούς στο θέμα των συμβασιούχων λέγοντας απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο//γιατί δεν τους λέτε την αλήθεια για να προσφύγουν στη δικαιοσύνη;//
Γιώργος Σπυρίδης
Δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης οι δηλώσεις αυτές,με τις οποίες διαφωνεί και θεωρεί άστοχες. Υπενθύμισε δε ότι το 1994 που η βουλή ομόφωνα ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δεν ήταν στην βουλή και είχε διαχωρίσει την θέση του.
Χρήστος Αλευράς.
Για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης έκανε και κάλεσε τον κόσμο στην κινητοποιήσει.Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τους απλήρωτους 2μηνήτες,της καθαρίστριες,τα σκουπίδια και την καμπάνια που πρέπει να γίνει για να οδηγηθούμε στην ανακύκλωση ,τον σταθμό μεταφόρτωσης και έκλεισε λέγοντας //ότι δεν έχετε ΟΡΑΜΑ τίποτε δεν γίνεται σε αυτήν την πόλη.
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ

Απάντηση