Αντιεξουσιαστές δεν άφησαν τον Γεωργιάδη να μιλήσει στον Βόλο -Τον περίμεναν έξω από κινηματογράφο

Απίστευτη τροπή πήρε η προγραμματισμένη ομιλία του Αδωνι Γεωργιάδη σε κινηματογράφο στον Βόλο.

Μία ομάδα αντιεξουσιαστών με κουκούλες και κράνη συγκεντρώθηκαν έξω από τον κινηματογράφο «Αχίλλειον», όπου επρόκειτο να μιλήσει ο βουλευτής της ΝΔ και τον περίμεναν. Μάλιστα, η αστυνομία ενημέρωσε τον κ. Γεωργιάδη και τον συμβούλευσε να μην κάνει τελικά την ομιλία, γιατί δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλειά του!

«Ηταν περίπου 100 άτομα, κατέλαβαν την είσοδο του κινηματογράφου και δεν άφηναν τον κόσμο που ήταν μέσα να βγει», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η Ελλάδα δεν είναι μία κανονική χώρα. Γιατί σε μία κανονική χώρα δεν μπορούν οι φασίστες της άκρας αριστεράς να εμποδίσουν δια της βίας έναν εκλεγμένο βουλευτή και υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, φανερά εκνευρισμένος.

ΝΔ: Να αναλάβει τις ευθύνες της η κυβέρνηση πριν τα χειρότερα

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την παρεμπόδιση του βουλευτή και υποψήφιου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Γεωργιάδη, από οργανωμένη ομάδα αντιεξουσιαστών να προσέλθει στο χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα. Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα».

Απάντηση