Η Ford στην Αυτοκίνηση 2015

Η διοργάνωση της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2015» συμπίπτει με μια από τις πιο συναρπαστικές εποχές για την Ford, που παρά την γενικότερη οικονομική κρίση επενδύει στο μέλλον μέσα από την αφοσίωσή της στη σχεδίαση και την κατασκευή πιο επιθυμητών αυτοκινήτων για καθημερινή χρήση, αλλά και αυτοκίνητων υψηλών επιδόσεων που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των οδηγών. Παράλληλα, αναβαθμίζει την εμπειρία αγοράς των πελατών της μέσα από την ανανέωση επιλεγμένων εκθέσεων, σύμφωνα με τα νέα αναβαθμισμένα πρότυπα FordStore.

Στη φετινή έκθεση, το περίπτερο της Ford συνολικού εμβαδού 590 τετραγωνικών μέτρων, θα είναι κατασκευασμένο και θα περιλαμβάνει στοιχεία από τα νέα Ford Stores. Οι επισκέπτες, πέρα από όλα τα δημοφιλή μοντέλα όπως τα Fiesta, Focus , B-Max, Tourneo Connect, Kuga και Ranger,  θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ανανεωμένα C-Max και Galaxy, αλλά και μοντέλα που για πρώτη φορά θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελληνική αγορά, όπως:

To νέο Focus RS που ολοκληρώνει την γκάμα του Focus με ένα υψηλών προδιαγραφών hot hatch ικανό να προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία στον οδηγό του διαθέτοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του σύστημα τετρακίνησης.

 Ένα από τα ισχυρότερα Brand Name παγκοσμίως κάνει το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Η νέα Mustang ήρθε για να κατακτήσει και την Ελληνική αγορά με όπλα  την επιθετική εξωτερική εμφάνιση αλλά και τον Εξευρωπαϊσμένο χαρακτήρα της. Φυσικά, είναι γένους θηλυκού, με 317 ή 421 ίππους, ανοιχτή ή κλειστή, και πίσω κίνηση.

Ο τετραπλά βραβευμένος κινητήρας βενζίνης της Ford δείχνει πραγματικά τα δόντια του! Είτε στην «νορμάλ» έκδοση των 100 έως 140 ίππων που εφοδιάζει τα περισσότερα μοντέλα, είτε στη Formula Ford με απόδοση 205 ίππων, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την τεχνολογία των κινητήρων Ford.

Το πρώτο Ford Mondeo Vignale είναι σχεδιασμένο να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του πολυτέλεια, κορυφαία κατασκευαστική αρτιότητα και μοναδική εμφάνιση. Ο πελάτης Vignale πέρα από το προηγμένο τεχνολογικά προϊόν, απολαμβάνει κορυφαία εμπειρία καθ όλη τη διάρκεια κτήσης μέσα από μία σειρά αποκλειστικών υπηρεσιών μετά την πώληση!

Από την πρώτη παρουσίασή του, ο «μικρός αδελφός» του Ford Kuga, έχει τραβήξει το έντονο ενδιαφέρον του κοινού. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από το νέο Ford EcoSport που αναμένεται στην Ελληνική αγορά στα μέσα του 2016.

attached_image1440 attached_image03019 attached_image3209

 

Απάντηση