Σάλος σε βρετανικό Πανεπιστήμιο -Φοιτήτριες έκαναν «όργια» επί σκηνής για ένα δωρεάν ταξίδι

Το άγριο ξεφάντωμα φοιτητών και φοιτητριών ενός βρετανικού πανεπιστημίου, που περιελάμβανε μέχρι και σεξουαλικές στάσεις επί σκηνής, με τρόπαιο ένα δωρεάν ταξίδι, έχει προκαλέσει σάλο.
Οι κοπέλες που συμμετείχαν σε αυτό τον απίστευτο διαγωνισμό, αφού είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που σερβίρονταν δωρεάν, αντάλλασσαν ρούχα, έκαναν στριπτίζ και έπαιρναν σεξουαλικές στάσεις.
Ολα αυτά έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Χαλ, στη Βρετανία, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου μάλιστα οι θεατές ενθαρρύνονταν από τους διοργανωτές «πάρτε σειρά για να γ@@@ε μία από τις διαγωνιζόμενες!».
«Ολο αυτό με έκανε να ντρέπομαι απίστευτα που είμαι φοιτήτρια αυτού του Πανεπιστημίου», είπε στην Daily Mail μία από τις κοπέλες που παρακολούθησαν αυτό το απίστευτο σόου.
Η νικήτρια του διαγωνισμού, που κέρδισε ένα δωρεάν ταξίδι στην Κροατία, ήταν η μοναδική που δέχθηκε να κάνει στριπτίζ και ανέμιζε το σουτιέν της στο κοινό πανηγυρίζοντας.
Αρχικά, οι διοργανωτές του διαγωνισμού ζήτησαν από τις διαγωνιζόμενες να φάνε όσα περισσότερα κράκερ μπορούσαν. Γρήγορα όμως ο διαγωνισμός ξέφυγε. Στη συνέχεια ζήτησαν από τα κορίτσια να βγάλουν τα σουτιέν τους, να κάνουν στριπτίζ ή να ανταλλάξουν ρούχα.
Στον επόμενο «γύρο» έκαναν ένα παιχνίδι ζευγαριών, με αγόρια και κορίτσια να χορεύουν και να πρέπει να πάρουν σεξουαλικές στάσεις μόλις σταματούσε η μουσική.
hull.9.11.1

hull.9.11.2

hull.9.11.4

hull.9.11.5

hull.9.11.6

Απάντηση