Νεαρός «νταής» έβγαλε μαχαίρι σε αστυνομικούς

Με ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του απείλησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ένας νεαρός, όταν πήγαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν ως δράστη της κλοπής που είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα σε μια μονοκατοικία στην κοινότητα Πλατύ της Ημαθίας!
Η έρευνα των αστυνομικών ξεκίνησε αμέσως μετά την καταγγελία της 43χρονης ιδιοκτήτριας του σπιτιού, ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το γκαράζ της και είχαν κλέψει ένα ποδήλατο και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 400 ευρώ. Τα στοιχεία του δράστη αποκαλύφθηκαν και οργανώθηκε επιχείρηση της Ασφάλειας σε συνεργασία με άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε..
Όμως, μόλις ο 22χρονος Έλληνας τους είδε να τον πλησιάζουν, έβγαλε το μαχαίρι και απείλησε με αυτό τους αστυνομικούς. Ωστόσο, δεν κατάφερε να διαφύγει γιατί ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και στο σπίτι του βρέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στην 43χρονη. Ο νεαρός «νταής» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με κατηγορίες για κλοπή, αντίσταση, απειλή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Απάντηση