Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της Λέσβου, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Μυτιλήνη, μετά το τέλος αγώνα του Β” Τοπικού Πρωταθλήματος για την 5η αγωνιστική την προηγούμενη Κυριακή. Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της νικήτριας ομάδας εκνευρισμένος φέρεται να έβγαλε ένα περίστροφο και να απείλησε παίχτη με καταγωγή από την Αλβανία γιατί δέχτηκε την ώρα του αγώνα κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες. Όπως αναφέρει το Lesvosreport.gr, πέρα από την απειλή όπλου, ο… «μαινόμενος» προπονητής φέρεται να έβριζε με ρατσιστικά σχόλια τους παίχτες του με καταγωγή από άλλες χώρες. Αμέσως έπεσαν πάνω του άλλοι παίκτες και παράγοντες για να τον αφοπλίσουν. Όπως είναι λογικό δημιουργήθηκε αναστάτωση και ο «μαινόμενος» προπονητής απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο μετά την παρέμβαση των βοηθών του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος προπονητής το έχει ξανακάνει αυτό μετά από ήττα της ομάδας του ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες τον λόγο πλέον έχει η εισαγγελία Μυτιλήνης καθώς το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομική Δ/ση Λέσβου. Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα με τον «πιστολέρο» προπονητή πήρε την νίκη παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.

Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της Λέσβου, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Μυτιλήνη, μετά το τέλος αγώνα του Β” Τοπικού Πρωταθλήματος για την 5η αγωνιστική την προηγούμενη Κυριακή.
Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της νικήτριας ομάδας εκνευρισμένος φέρεται να έβγαλε ένα περίστροφο και να απείλησε παίχτη με καταγωγή από την Αλβανία γιατί δέχτηκε την ώρα του αγώνα κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες.
Όπως αναφέρει το Lesvosreport.gr, πέρα από την απειλή όπλου, ο… «μαινόμενος» προπονητής φέρεται να έβριζε με ρατσιστικά σχόλια τους παίχτες του με καταγωγή από άλλες χώρες. Αμέσως έπεσαν πάνω του άλλοι παίκτες και παράγοντες για να τον αφοπλίσουν. Όπως είναι λογικό δημιουργήθηκε αναστάτωση και ο «μαινόμενος» προπονητής απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο μετά την παρέμβαση των βοηθών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος προπονητής το έχει ξανακάνει αυτό μετά από ήττα της ομάδας του ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες τον λόγο πλέον έχει η εισαγγελία Μυτιλήνης καθώς το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομική Δ/ση Λέσβου. Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα με τον «πιστολέρο» προπονητή πήρε την νίκη παρά το αριθμητικό μειονέκτημα

Απάντηση