Βέροια: Ημερίδα – θεματική διάσκεψη από την Ν.Ε. του ΛΑΟΣ Ημαθίας – Καταγγελία του μνημονίου και των επιπτώσεων του

Ημερίδα – θεματική διάσκεψη πραγματοποίησε πρωτοβουλία στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑΟΣ Ημαθίας.

Η θεματική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια στην οποία παραβρέθηκαν ο Γραμματέας του Οργανωτικού Γιώργος Κρικόπουλος, τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου Μιχάλης Χαραλαμπίδης και Χρήστος Ορφανίδης, Περιφερειάρχης του κόμματος Κεντρικής Μακεδονίας Νίκος Γαλανόπουλος, ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑΟΣ Ημαθίας Γιώργος Βαρακλής.

·  Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμό και παρουσίαση των καλεσμένων από τον Πρόεδρο της Ν.Ε. ΛΑΟΣ Ημαθίας Γιώργο Βαρακλή και τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν:

Προοπτικές ανάπτυξης και επιχειρηματικότητα με εισηγητή τον Σταύρο Γιανναβαρτζή, μέλος του Δ.Σ. του επιμελητηρίου Ημαθίας και τον Γρηγόρη Παπά, Γραμματέα της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επαγγελματιών Εμπόρων Βέροιας

Ο αγρότης σήμερα με εισηγητή τον Χρήστο Γιαννακάκη, Πρόεδρο  της Κοιν. Συν. Παραγωγών Ν. Ημαθίας

Το τραπεζικό σύστημα σήμερα με εισηγητή τον Σοφοκλή Οικονόμου, πρώην διευθυντή τράπεζας και Αντιπρόεδρο της Ν.Ε. ΛΑΟΣ Ημαθίας

·         Δικαίωμα στην επανάσταση με εισηγητή τον δικηγόρο Πολιτευτή του ΛΑΟΣ Ημαθίας Ξενοκράτη Σακλά

Την θεματική διάσκεψη έκλεισαν ο Γιώργος Κρικόπουλος και ο Χρήστος Ορφανίδης , οι οποίοι χαιρέτησαν την πρωτοβουλία και εξήραν το υψηλό επίπεδο των εισηγήσεων και της ημερίδας γενικότερα.

L3KEHJNGCk8UIBA5ZaY7q6cWXdTemwSP-bAIYo5x03UnPVMElSXeLc8Zhfqp7DQt4

ΠΗΓΗ VERIANET.GR

Απάντηση