Βγήκε από λεωφορείο και παρέδωσε ηρωίνη

Με υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ μετέφερε στο «βαποράκι» του την ηρωίνη ένας ηλικιωμένος έμπορος ναρκωτικών, αλλά δεν είχε αντιληφθεί τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν βήμα προς βήμα τις κινήσεις του και τον είδαν να μπαίνει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 37χρονου.
Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν ως ένα σημείο του Ηρακλείου όπου εγκλώβισαν το αυτοκίνητο, το ερεύνησαν και βρήκαν μια συσκευασία με 188 γραμμάρια ηρωίνης την οποία είχε μόλις αγοράσει ο 37χρονος από τον 66χρονο διακινητή. Στους δυο άνδρες που συνελήφθησαν, κατασχέθηκαν 110 ευρώ ως προερχόμενα από την αγοραπωλησία ναρκωτικών.
Ο 66χρονος είχε στο σπίτι του άλλη μια συσκευασία με επιπλέον 188 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκαν και άλλα 1.400 ευρώ. Στο σπίτι του 37χρονου, το αυτοκίνητο του οποίου κατασχέθηκε, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή. Και οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για μεταφορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών.

Απάντηση