Νέο SsangYong Tivoli Active AWD

Η SsangYong Ελλάδας ανακοίνωσε τις τιμές για το νέο Tivoli με σύστημα τετρακίνησης Active AWD με Lock Mode. Το νέο μοντέλο, που αποτελεί μια μοναδική πρόταση στην κατηγορία των compact SUV, κοστίζει από 19.150 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από πλουσιότατο εξοπλισμό και αναβαθμισμένη ανάρτηση.
Μετά το λανσάρισμα του νέου Tivoli με τον σύγχρονο 1.6 diesel κινητήρα, των 115 ίππων και των 300 Nm ροπής, ήρθε η ώρα της έκδοσης Active AWD με Lock Mode να κορυφώσει τη γκάμα του νέου trendy μοντέλου, με τον πιο δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο.
Το σύστημα τετρακίνησης Active AWD με Lock Mode του νέου Tivoli, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια εντός δρόμου και τη μέγιστη αξιοποίηση των εκτός δρόμου προδιαγραφών του μοντέλου. Πρόκειται για ένα σύστημα αυτόματης τετρακίνησης με συνεκτικό συμπλέκτη τελευταίας γενιάς, που, υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης, στέλνει το μεγαλύτερο ποσοστό της ροπής στον εμπρός άξονα, διασφαλίζοντας οικονομική λειτουργία. Μόλις το σύστημα διαγνώσει απώλεια πρόσφυσης, τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου, τότε σε συνεργασία με το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (ESP) αναλαμβάνει να στείλει μέχρι και το 50% της δύναμης του κινητήρα στον πίσω άξονα.
Παράλληλα, μέσω της λειτουργίας Lock Mode (που ελέγχεται από ένα κουμπί στο ταμπλό του αυτοκινήτου) ο οδηγός μπορεί να επιλέξει το «κλείδωμα» της τετρακίνησης ανάμεσα στους άξονες, αν απαιτηθεί μέγιστη πρόσφυση (για παράδειγμα στην αναρρίχηση εκτός δρόμου). Το «κλείδωμα» μπορεί να ενεργοποιηθεί εφόσον ο οδηγός κινείται με ταχύτητες κάτω από τα 40 km/h και μένει ενεργό μέχρι αυτή την ταχύτητα.
Έτσι, σε συνδυασμό με το εξελιγμένο Σύστημα Ευστάθειας (ESP) που πλαισιώνεται από το Σύστημα Ενεργής Προστασίας Ανατροπής (ARP), το Σύστημα Ενίσχυσης Πέδησης (BAS) & το Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης στην Ανηφόρα (HSA) το Tivoli AWD προσφέρει το μέγιστο βαθμό ενεργητικής ασφάλειας στους επιβάτες του.
Όλες οι τετρακίνητες εκδόσεις του μοντέλου έχουν εξελιγμένη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (multi – link) στον πίσω άξονα, στοιχείο που αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια αλλά και την ποιότητα των οδικών του χαρακτηριστικών. Επίσης, το νέο μοντέλο έρχεται εξοπλισμένο με στάνταρ ρεζέρβα ανάγκης (διαστάσεων 125/80 R16), ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο εξοπλισμού, ειδικά στην κίνηση εκτός δρόμου, που δεν απαντά σε πολλούς ανταγωνιστές του.
Με 167 χλστ. απόστασης από το έδαφος, και εξαιρετικές γωνίες προσέγγισης (20,5ο), ράμπας (17ο) και φυγής (28ο), το Tivoli AWD εγγυάται απρόσκοπτη πρόσβαση σε ποικιλία εδαφών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1.6 Diesel έχει δυνατότητα ρυμούλκησης 1.500 κιλών (τη μεγαλύτερη στην κατηγορία)!
Η τετρακίνηση συνδυάζεται τόσο με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 (128PS), όσο και με τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 (115PS), αλλά και με τα δύο είδη κιβωτίων, το 6άρι χειροκίνητο και το 6άρι αυτόματο της Aisin με δυνατότητα σειριακών αλλαγών. Έτσι, όταν μιλάμε για την έκδοση 1.6 DSL AWD A/T, μιλάμε για ένα μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών για την ελληνική αγορά και μάλιστα σε πολύ δελεαστική τιμή.
Το νέο τετρακίνητο Tivoli προσφέρεται με το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού DLX (όπως και με το κορυφαίο 2Tone), που περιλαμβάνει 7 αερόσακους, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth, θύρες HDMI & USB και χειριστήρια ρύθμισης στο τιμόνι, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό & συναγερμό, σύστημα διεύθυνσης Smart Steer με τρία επίπεδα λειτουργίας (Normal, Comfort & Sport), Cruise Control, προβολείς ομίχλης και φώτα ημέρας LED, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ράγες οροφής, σύστημα ISG (Idle Stop & Go – στις εκδόσεις 1.6 DSL M/T), αυτόματο κιβώτιο (προαιρετικά) με τρία προγράμματα λειτουργίας (Eco, Power, Winter).
Επιπλέον, καλύπτεται από 5 χρόνια εργοστασιακή Εγγύηση, ενώ προσφέρεται με 5 χρόνια δωρεάν Service & 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια
attached_image1331

Απάντηση