5 φθινοπωρινά outfits για κάθε περίσταση

Για να μην ξαναρωτήσεις “Τι να φορέσω σήμερα;” τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, η νέα συλλογή Lynne σου δίνει όλες τις λύσεις!

Η ερώτηση που σε “βασανίζει” καθημερινά βρίσκει απάντηση μέσα από τη νέα συλλογή Lynne που καλύπτει κάθε στυλ και κάθε περίσταση. Η νέα συλλογή Lynne, αποκωδικοποιεί τις τάσεις και τις προσαρμόζει στην πραγματικότητα της σύγχρονης γυναίκας παρέχοντας stylish, ποιοτικά και άνετα ρούχα, ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη σου. Η Lynne, βέβαια, δεν σταματά εκεί αφού παρέχει ακόμα παπούτσια, τσάντες, φουλάρια, ζώνες και κοσμήματα, προσφέροντας σου έτσι τη δυνατότητα να συνθέσεις μόνη σου τα πιο hot outfits, χωρίς κίνδυνο “στυλιστικών λαθών”.

Για τη φθινοπωρινή σεζόν η Lynne προτείνει γήινα ζεστά χρώματα και μας προσκαλεί σε ένα συνεχόμενο παιχνίδι με τις τάσεις. Παίζοντας με τα μήκη και τους αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς μετατρέπει τα κλασικά street looks σε μοντέρνα all day outfits δημιουργώντας έτσι το απόλυτο urban chic look.

Οι fashion editors του MissBloom.gr έπαιξαν με τη νέα συλλογή Lynne, δημιουργώντας τα δικά τους αγαπημένα looks για την εποχή. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο και κάνε το δικό σου σε ένα κατάστημα ή στο eshop της Lynne.

Για το γραφείο
lynne1

Για τη βόλτα του Σαββατοκύριακου
lynne2

Για τη βραδινή έξοδο
lynne3

Για τα ψώνια
lynne4

Για το γραφείο και το ποτό μετά
lynne5

http://www.missbloom.gr/

Απάντηση